Rocco & Sjuul vanaf 16 november in de Nederlandse bioscoop | Bekijk de trailer

Paradiso Filmed Entertainment heeft de trailer uitgebracht voor de feelgood film Rocco & Sjuul. Deze zal vanaf 16 november te zien in de Nederlandse bioscoop! Bekijk hieronder de trailer.

Wanneer Sjuul na jaren haar jeugdliefde Rocco weer ontmoet en de vonk weer overslaat, brengt dat onvermijdelijke consequenties met zich mee, want mag en kan je wanneer je al een heel leven hebt geleid voor jezelf kiezen?

Rocco & Sjuul film trailer

Rocco & Sjuul

Voor mantelzorgster en oma Sjuul gaat het leven zijn gangetje totdat ze haar jeugdliefde weer ontmoet, de avontuurlijke en flamboyante Rocco met wie ze vroeger heeft gedanst. Hun opbloeiende verliefdheid zorgt voor onenigheid in de families. Durven Rocco en Sjuul tot ontevredenheid van hun omgeving toch voor elkaar te kiezen? Is het ooit te laat om opnieuw te beginnen?

De cast van de film bestaat uit Beppie Melissen, Sabri Saad El Hamus, Nazmiye Oral, Anniek Pheifer, Johanna Hagen, Jules Croiset en Ingeborg Elzevier.

De regie is in handen van Anna van der Heide op basis van een scenario door Tamara Bos en Esther Scheldwacht. Productie is in handen van Phanta Film en BosBros in coproductie met Omroep MAX.

Rocco & Sjuul is vanaf 16 november te zien in de Nederlandse bioscoop!

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...