The Friends Experience 2023 in Nederland te zien in Amsterdam

De rondreizende The Friends Experience, een pop-upmuseum over de sitcom Friends, komt in 2023 naar Nederland. De tentoonstelling is vanaf 1 september tot en met 19 november te bezoeken op het NDSM-terrein in Amsterdam.

Het pop-upmuseum werd in 2019 voor het eerst opgebouwd ter ere van het 25-jarig jubileum van de première van Friends. Daarna was de Friends Experience te bezoeken in onder andere Boston, Seattle, Parijs en Brussel. In het tijdelijke museum zijn onder meer sets en kleren uit de serie te bewonderen. Kaarten zijn vanaf vrijdag te koop.

Stap in de wereld van de hitserie Friends zoals nooit tevoren op de interactieve nagebouwde set, met de appartementen van Joey en Chandler en Monica en Rachel, en Central Perk. Dit is je kans om plaats te nemen op de beroemde bank in Central Perk, een kijkje te nemen in de brandschone keuken van Monica en alles te weten te komen over jouw favoriete zes Friends. Waren Ross en Rachel echt on a break? Zijn Chandler en Joey’s stoelen echt zo comfortabel als ze eruit zien? Kon de bank van Ross echt niet de trap op getild worden en waar in Central Perk kun je het beste zitten om Phoebe te zien zingen?

The Friends Experience 2023 in Nederland

Kaarten zijn vanaf vrijdag te koop. Van donderdag 10 augustus 10.00 uur t/m vrijdag 11 augustus 9.30 uur (of zo lang er kaarten beschikbaar zijn) vindt een speciale ‘MOJO Presale’ plaats voor TThe Friends Experience, die vanaf 1 september 2023 te zien is op het NDSM terrein in Amsterdam Noord. Kijk hier voor meer informatie.

Openingstijden The Friends Experiene in Amsterdam

  • Vanaf 1 september 2023
  • Woensdag t/m zondag (en op geselecteerde dinsdagen)
  • Geopend vanaf 11:00 op woensdag en donderdag. 10:00 uur op vrijdag t/m zondag.

Kijk hier voor tickets voor The Friends Experience.

Friends serie

De serie, die zich in New York afspeelde, was voor het eerst te zien op 22 september 1994. De laatste aflevering was bijna tien jaar later op 6 mei 2004. Friends gaat over het dagelijks leven van zes vrienden in New York. Monica is de nette en georganiseerde zus van paleontoloog Ross. De mooie Rachel is de prinses van het stel en brengt het hoofd van Ross telkens weer op hol. Chandler is een oud-studiegenoot van Ross, Phoebe is een excentriekeling en Joey wil heel graag een beroemd acteur worden.

De hoofdrollen werden gespeeld door Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter