The 100 actrice Eliza Taylor is Special Guest bij Heroes Dutch Comic Con Summer Edition

The 100 actrice Eliza Taylor komt naar Heroes Dutch Comic Con Summer Edition! Eliza is het meest bekend van haar rol als Clarke Griffin in 7 seizoenen van de hitserie The 100. Sinds het begin van de show zorgde Eliza voor opschudding doordat ze de eerste openlijke biseksuele hoofdpersonage speelde. Haal jouw entree, photobooth of Meet & Greet ticket vanaf 24 februari om 20.00 uur.

Eliza Taylor op Heroes Dutch Comic Con Summer Edition

Eliza Taylor op Heroes Dutch Comic Con

De Australische actrice Eliza Taylor is het meest bekend haar rol als ‘Clarke Griffin’ in 7 seizoenen van de hitserie The 100. Op het gebied van films speelde Eliza in de indie thriller Thumper tegenover Pablo Schreiber en Lena Headey, die met lovende kritieken in première ging op het Tribeca Film Festival in 2017. Ze was ook te zien als de hoofdrol in de Netflix vakantie romantische komedie Christmas Inheritance en in Roger Donaldson’s actie-thriller The November Man met Pierce Brosnan.

Momenteel kun je Eliza zien in seizoen 3 van The Orville dat wordt gestreamd op Hulu en in de nieuwe thriller I’ll be Watching.

Heroes Dutch Comic Con Summer Edition

Het aftellen is begonnen. Op 24 & 25 juni 2023 is de eerste Heroes Dutch Comic Con Summer Edition! Altijd al wereldberoemde acteurs en Comic Artists willen ontmoeten of ben je fan van series, films, esports of cosplay? Heroes Dutch Comic Con heeft het allemaal, én meer! Bereid je voor op een geweldig weekend vol vermaak, bijzondere ontmoetingen, deel jouw passies met andere of maak nieuwe vrienden!

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...