Realityserie The Family Stallone vanaf 2 oktober op SkyShowtime

The Family Stallone, waarin je kennismaakt met een van de beroemdste families in Hollywood, is vanaf 2 oktober exclusief te zien op SkyShowtime. De nieuwe docuserie gaat over Oscar genomineerde Sylvester Stallone, zijn vrouw Jennifer Flavin Stallone en hun dochters Sophia, Sistine en Scarlet. Bekijk hieronder een trailer.

The Family Stallone

Na enkele van de meest legendarische personages in de filmgeschiedenis te hebben gespeeld, is drievoudig Academy Award – genomineerde Sylvester Stallone klaar om de camera’s toegang te geven tot wat hij als de grootste rol van zijn leven beschouwt: vader zij n. In deze nieuwe reality – serie, met Stallone’s drie dochters, vrouw en hemzelf, zit je aan tafel bij een van Hollywoods beroemdste families.

Maak kennis met The Family Stallone :

  • Sylvester Stallone: Voor de wereld is hij een ware legende, maar voor zijn dochters is hij gewoon papa. Terwijl zijn naam op de poster van grote filmhits staat, is hij thuis gefocust op de toekomst van zijn drie zelfstandige en ambitieuze dochters.
  • Jennifer Flavin Stallone: Jennifer, geboren en getogen in LA, is een intelligente zakenvrouw en mede – eigenaar van het wellnessmerk Serious Skin Care.
  • Sophia Stallone: De oudste van de drie zussen Stallone wil geen acteer carrière zoals haar vader. Hoewel Sophia momenteel samen met haar zus Sistine de podcast Unwaxed presenteert, is ze nog steeds op zoek naar haar eigen weg in het leven en focust ze op haar grootste passies.
  • Sistine Stallone: Als actrice en model begint Sistine aan een nieuw avontuur als filmmaker en werkt ze momenteel aan haar eerste speelfilm.
  • Scarlet Stallone: Als jongste van de zusjes Stallone en de laatste die het nest verlaat, verhuist Scarlet naar haar eigen appartement bij de universiteit. Al van kinds af aan is ze vastberaden in de voetsporen van haar vader te treden en actrice te worden. Ze is nu samen met Sylvester te zien in zijn nieuwe serie Tulsa King , die ook exclusief te streamen is op SkyShowtime.

The Family Stallone werd geproduceerd door MTV Entertainment Studios, met executive producers Benjamin Hurvitz, Jessica Zalkind en Nadim Amiry. Julie P izzi, Farnaz Farjam en Jonathan Singer zijn executive producers voor Bunim – Murray Productions, met Lauren Goldstein, Valana Hunn, Chris Ray en Jason Williams als co – executive producers.

De eerste twee afleveringen van de nieuwe achtdelige docuserie The Family Stallone zijn vanaf 2 oktober exclusief te streamen op SkyShowtime, met elke maandag een nieuwe aflevering.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...