Rebel Moon – Part 2 : The Scargiver verschijnt 19 april 2024 op Netflix | Bekijk trailer

Netflix heeft de trailer van Rebel Moon Part 2: The Scargiver uitgebracht voor de Zack Snyder-film, die op 19 april 2024 op Netflix verschijnt. Bekijk de trailer hieronder.

In de film zijn er rollen voor Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Charlie Hunnam en meer. Een vreedzame kolonie aan de rand van het sterrenstelsel wordt bedreigd door de legers van een tirannieke regent genaamd Balisarius. De wanhopige burgers sturen een jonge vrouw met een mysterieus verleden om krijgers van nabijgelegen planeten te zoeken om hen te helpen de regent uit te dagen.

Rebel Moon 2 The Scargiver

 

Rebel Moon – Part 2 : The Scargiver

Rebel Moon, deel twee: The Scargiver vervolgt de epische saga van Kora en de overlevende krijgers terwijl ze zich voorbereiden om alles op te offeren, samen met de dappere mensen van Veldt vechtend om een ​​ooit vredig dorp te verdedigen, een nieuw gevonden thuisland voor degenen die hun eigen land zijn kwijtgeraakt tegen de strijd tegen de Moederwereld. Aan de vooravond van hun strijd moeten de krijgers de waarheden van hun eigen verleden onder ogen zien, waarbij elk onthult waarom ze vechten. Terwijl de volle kracht van het Rijk de opkomende rebellie onderdrukt, worden onbreekbare banden gesmeed, komen helden tevoorschijn en worden legendes gemaakt.

De film heeft rollen voor Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae, Ray Fisher, Staz Nair, Fra Fee, Cleopatra Coleman, Stuart Martin, Ingvar Sigurðsson, Alfonso Herrera, Cary Elwes, Rhian Rees, E. Duffy, Sky Yang, Charlotte Maggi en Anthony Hopkins als de stem van Jimmy.

Snyder (Man of Steel, Army of the Dead) keert terug als regisseur van Rebel Moon Part 2: The Scargiver. Naast het schrijven van het script met Kurt Johnstad en Shay Hatten, fungeert Snyder ook als producer naast Deborah Snyder, Eric Newman en Wesley Coller.

Rebel Moon Part 2: The Scargiver verschijnt op 19 april 2024 op Netflix Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...