The Rookie seizoen 5 vanaf 1 april op Netflix

Vanaf 1 april 2024 kun je bij Netflix kijken naar The Rookie seizoen 5. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Begin december gingen de eerste vier seizoenen van The Rookie in première op Netflix, maar het vijfde seizoen ging in januari exclusief in première bij Videoland. Inmiddels heeft het vijfde seizoen echter ook een datum bij Netflix.

The Rookie seizoen 5 op Netflix

De serie volgt John Nolan, een veertigjarige man, die van zijn comfortabele, kleine stadsleven naar Los Angeles verhuist om zijn droom na te streven politieagent te worden voor de politie van Los Angeles. Hij moet navigeren door de gevaarlijke, humoristische en onvoorspelbare wereld van een ‘jonge’ politieagent, vastbesloten om zijn tweede kans te maken om het leven te tellen.

In het nieuwe seizoen staat Agent John Nolan  opnieuw oog in oog met seriemoordenaar Rosalind Dyer. Agenten Bradford en Chen werken undercover met rechercheur Lopez en de politie van Las Vegas om de leiders van een grote criminele organisatie te arresteren.

De hoofdrollen worden gespeeld door Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Melissa O’Neil, Eric Winter, Mekia Cox, Richard T. Jones, Shawn Ashmore.

The Rookie ging in première op 16 oktober 2018. Het tweede seizoen liep van 29 september 2019 tot 10 mei 2020. Het derde seizoen verscheen op 3 januari 2021. In mei 2021 werd de serie verlengd voor een vierde seizoen. Het vijfde seizoen ging eind september 2022 in première in Amerika.

The Rookie seizoen 5 is vanaf vanaf 1 april 2024 te zien op Netflix. Het zesde seizoen van de serie is in Nederland nu wekelijks te volgen op Net5.

Blijf op de hoogte 

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...