Wordt Aaron Taylor-Johnson de nieuwe James Bond?

Een nieuw bericht bevestigt recente geruchten dat Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass en Bullet Train) in de running is voor de rol van James Bond. Nadat Daniel Craig in 2021 na vijf films de rol van Bond verliet, waren er veel geruchten en speculaties over wie de volgende acteur zal zijn die deze felbegeerde rol op zich zal nemen. Verschillende Britse acteurs zijn al in het middelpunt van deze discussie terecht gekomen, waaronder Tom Hardy, Idris Elba en Henry Cavill. Toch suggereren recente geruchten dat Taylor-Johnson in een laat stadium van gesprekken zou kunnen zijn om MI6’s nieuwste 007-agent te worden.

Nu is bevestigd dat deze geruchten inderdaad enige waarheid bevatten, aangezien Taylor-Johnson naar verluidt een ontmoeting heeft gehad met Bond-producer Barbara Broccoli om de rol te bespreken. Volgens Puck News verliep de ontmoeting van Taylor-Johnson met Broccoli erg goed, ten minste volgens hun bronnen.

“And, obviously, the granddaddy of casting coups: James Bond. The Aaron Taylor-Johnson rumors are true – he sat with producer Barbara Broccoli, and the meeting went well, per sources.” 

Er werd echter weinig anders bevestigd met betrekking tot wie er nog meer in de running zijn, noch wat de volgende stappen zouden zijn voor Taylor-Johnson om de casting veilig te stellen.

Aaron Taylor-Johnson als James Bond

Met Craig die pas onlangs de rol had verlaten, leek het eerder alsof de Bond-producenten geen grote haast hadden om zijn schoenen te vullen en meer gefocust waren op het vinden van de beste persoon voor de baan. Wat betreft hoe de volgende iteratie van Bond eruit zal zien, besprak Broccoli eerder de belangrijkste kenmerken van de rol en verklaarde dat ze specifiek op zoek waren naar een Britse acteur onder de 40 jaar, nadat ze eerder hadden gespeeld met het idee van een jongere Bond. Net als zijn Bond-voorgangers, betekent het op zich nemen van de rol van Bond ook dat je instemt met een verbintenis van 10-12 jaar.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: