Wordt Aaron Taylor-Johnson de nieuwe James Bond?

UPDATE :

Het lijkt erop dat er enige opheldering is gekomen na de geruchten die eerder naar voren kwamen dat Aaron Taylor-Johnson de rol van James Bond zou zijn aangeboden.

Volgens een deskundige bron die met E! Nieuws sprak: Taylor-Johnson heeft op dit moment nog niet daadwerkelijk de rol van 007 gekregen. De site merkt vervolgens op dat dit niet noodzakelijkerwijs betekent dat de acteur de rol van James Bond zou afwijzen als deze hem zou worden aangeboden, aangezien hij vorig jaar met Esquire sprak en de mogelijkheid van de rol niet bevestigde of ontkende.


Een nieuw bericht van The Sun meldt dat Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass en Bullet Train) de rol van James Bond gaat spelen. Nadat Daniel Craig in 2021 na vijf films de rol van Bond verliet, waren er veel geruchten en speculaties over wie de volgende acteur zal zijn die deze felbegeerde rol op zich zal nemen. Verschillende Britse acteurs zijn al in het middelpunt van deze discussie terecht gekomen, waaronder Tom Hardy, Idris Elba en Henry Cavill. Toch suggereren recente geruchten dat Taylor-Johnson in een laat stadium van gesprekken zou kunnen zijn om MI6’s nieuwste 007-agent te worden. Een bron zei:

“Bond is Aaron’s job, should he wish to accept it. The formal offer is on the table and they are waiting to hear back. As far as Eon is concerned, Aaron is going to sign his contract in the coming days and they can start preparing for the big announcement.”

Nu is bevestigd dat deze geruchten inderdaad enige waarheid bevatten, aangezien Taylor-Johnson naar verluidt een ontmoeting heeft gehad met Bond-producer Barbara Broccoli om de rol te bespreken. Er werd echter weinig anders bevestigd met betrekking tot wie er nog meer in de running zijn, noch wat de volgende stappen zouden zijn voor Taylor-Johnson als hij zou tekenen.

Insiders bevestigden dat er nu aan een script werd gewerkt en dat de productie zou plaatsvinden in Pinewood Studios in Buckinghamshire.

Aaron Taylor-Johnson als James Bond

Met Craig die onlangs de rol heeft verlaten, leek het eerder alsof de Bond-producenten geen grote haast hadden om zijn schoenen te vullen en meer gefocust waren op het vinden van de beste persoon voor de baan. Wat betreft hoe de volgende iteratie van Bond eruit zal zien, besprak Broccoli eerder de belangrijkste kenmerken van de rol en verklaarde dat ze specifiek op zoek waren naar een Britse acteur onder de 40 jaar, nadat ze eerder hadden gespeeld met het idee van een jongere Bond. Net als zijn Bond-voorgangers, betekent het op zich nemen van de rol van Bond ook dat je instemt met een verbintenis van 10-12 jaar.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...