Young Sheldon seizoen 6 vanaf 23 januari in Nederland bij Comedy Central

Young Sheldon seizoen 6 is vanaf 23 januari 2023 te zien bij Comedy Central. Young Sheldon is een coming-of-age sitcom van CBS, gemaakt door Chuck Lorre en Steven Molaro. De serie, die zich afspeelt aan het einde van de jaren tachtig en het begin van de jaren negentig, is een spin-off prequel van The Big Bang Theory en begint met het personage Sheldon Cooper op negenjarige leeftijd, die met zijn gezin in Oost-Texas woont en naar de middelbare school gaat.

Young Sheldon seizoen 6 in Nederland bij Comedy Central 

Deze Amerikaanse comedyserie volgt de 9-jarige Sheldon Cooper, tijdens zijn schooljaren in het oosten van Texas. Hij probeert om te gaan met de wereld om hem heen, terwijl zijn familie met hem moet leren omgaan. Sheldon Cooper wordt verkeerd begrepen door zowel zijn familie, buren als klasgenoten. Hij ontdekt dat je er in dit kleine dorpje weinig aan hebt als je op jonge leeftijd de meest geavanceerde rekensommen en wetenschappen kan uitleggen.

De hoofdrol wordt gespeeld door Iain Armitage als de jonge Sheldon. Andere rollen zijn er voor Zoe Perry, Lance Barber, Annie Potts, Raegan Revord en Montana Jordan. Jim Parsons, die de oudere Sheldon in de vlaggenschipserie The Big Bang Theory speelt, levert in deze serie de voice-over.

Young Sheldon ging in première op 25 september 2017 en werd opgepakt voor een volledig seizoen dat wekelijks werd uitgezonden vanaf 2 november 2017. In maart 2021 vernieuwde CBS de serie voor een vijfde, zesde en zevende seizoen. Het vijfde seizoen ging in première op 7 oktober 2021. Inmiddels zijn in Amerika de afleveringen te zien van seizoen 6.

Chuck Lorre, Steven Molaro, Jim Parsons en Todd Spiewak dienen als uitvoerende producenten. Young Sheldon wordt geproduceerd door Chuck Lorre Productions in samenwerking met Warner Bros. Television.

Young Sheldon seizoen 6 is vanaf 23 januari 2023 om 20:30 uur te zien bij Comedy Central.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...