Releasedatum Loki seizoen 2 aangekondigd voor de Disney Plus Marvel-serie

Marvel Studios heeft de releasedatum aangekondigd van Loki seizoen 2, de komende Disney+ Marvel Cinematic Universe-serie. Via het officiële Twitter-account van Marvel Studios maakte het bedrijf bekend dat de eerste aflevering van Loki seizoen 2 op vrijdag 6 oktober 2023 uitkomt. Het bedrijf maakte ook de releasedatum bekend voor Echo, een andere Disney+ Marvel-serie.

Loki seizoen 2 releasedatum 

De serie heeft rollen voor Tom Hiddleston als Loki, Sophia Di Martino als Sylvie, Owen Wilson als Mobius, Gugu Mbatha-Raw als rechter Renslayer en Wunmi Mosaku als Hunter B-15. Tot nu toe is bevestigd dat Wilson en Mbatha-Raw terugkeren voor het volgende seizoen. Naast Quan zullen ook Rafael Casal en Kate Dickie verschijnen in seizoen 2.

Fans zagen de God of Mischief voor het laatst tijdens de finale van seizoen 1. In de aflevering zat hij vast in een andere alternatieve realiteit van de TVA (Time Variance Authority), nadat hij afscheid had genomen van Sylvie die He Who Remains vermoordde. Loki seizoen 2 is geregisseerd door Justin Benson en Aaron Moorhead, die onlangs aan het hoofd stonden van de Moon Knight-serie. Het duo vervangt Kate Herron, die nog steeds aan het project blijft als producer.

Seizoen 2 is afkomstig van hoofdschrijver en uitvoerend producent Eric Martin. De nieuwe aflevering wordt geproduceerd door Martin, Hiddleston en seizoen 1 hoofdschrijver Michael Waldron.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...