The Conners seizoen 6 aangekondigd

The Conners seizoen 6 is aangekondigd door ABC. De serie is verlengd, zo maakte het netwerk dinsdag bekend. De verlenging is voor 13 afleveringen, met een optie voor nog negen. Het nieuws komt op de hielen van de finale van seizoen 5, die een succesvolle woensdagavond was voor ABC met 3,6 miljoen kijkers op 4 mei.

Uitvoerend producent Bruce Helford had eerder laten doorschemeren dat seizoen 6 mogelijk het laatste van de serie is. Voorafgaand aan de finale van seizoen 5 vertelde hij aan TVLine:

“Sara Gilbert expressed to the network that we don’t want to go out without knowing that we are going out with a series finale so we can build to the right ending — and at this point in time, we feel that [next season] is possibly going to be the last season of The Conners.”

Maar zeg nooit nooit. Helford wees op de sterke beoordelingen van seizoen 5 als een reden waarom de serie zou kunnen doorgaan. De cast moet elk jaar opnieuw onderhandelen over hun contract, dus alles is mogelijk.

The Conners seizoen 6

De serie gaat verder waar de revival van de sitcom Roseanne ophield, en volgt de uitgebreide arbeidersfamilie Conner. Na de fictieve dood van de ster van de originele serie, Roseanne Conner (Roseanne Barr), gaat de serie verder met het volgen van het arbeidersgezin terwijl ze worstelen met het dagelijkse leven.

Na een onverwachte gebeurtenis zal het familieleven van de Conners er nooit meer hetzelfde uitzien. Het gezin zal moeten zien om te gaan met een treurig verlies en de nieuwe gezinssamenstelling die daarmee gepaard gaat. Het leven in Lanford gaat echter gewoon door en dit betekent dat de Conners hun leven ook zo goed mogelijk proberen voor te zetten. Gelukkig hebben ze elkaar nog, al werken ze elkaar zo nu en dan goed op de zenuwen.

De hoofdrollen worden gespeeld door John Goodman, Laurie Metcalf, Sara Gilbert, Lecy Goranson, Emma Kenney, Ames McNamara, Jayden Rey en Jay R. Ferguson. Katey Sagal en Nat Faxon hebben terugkerende rollen.

The Conners wordt geproduceerd door Werner Entertainment. Tom Werner fungeert als uitvoerend producent, samen met Gilbert, Helford, Dave Caplan, Bruce Rasmussen en Tony Hernandez.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...