Releasedatum voor horror vervolg M3GAN 2.0

De M3GANverse is springlevend! James Wan’s Atomic Monster en Jason Blum’s Blumhouse hebben de releasedatum aankondigen van M3GAN 2.0, het vervolg op de populaire horrorfilm.

De film zal op 25 januari 2025 in de bioscoop verschijnen en zal opnieuw worden geschreven door Akela Cooper. Ook keren acteurs Allison Williams en Violet McGraw terug. Williams, die uitvoerend producent was van de eerste film, zal nu ook dienen als producent van het vervolg.

Momenteel is het niet bekend wie het vervolg zal regisseren, hoewel The Hollywood Reporter opmerkt dat de studio hoopt een deal te sluiten met de regisseur van de eerste film, Gerard Johnstone.

Na de release eerder deze maand is M3GAN een grote hit geworden voor Blumhouse en Atomic Monster, met een opbrengst van meer dan $ 90 miljoen, evenals lof van zowel publiek als critici.

M3GAN 2.0

M3GAN is een wonder van kunstmatige intelligentie, een levensechte pop die is geprogrammeerd om de beste metgezel voor een kind en de grootste bondgenoot van een ouder te zijn. M3GAN is ontworpen door de briljante speelgoedroboticus Gemma (Allison Williams uit Get Out) en kan luisteren, kijken en leren terwijl ze zich ontwikkelt tot een vriendin, leraar, speelkameraadje en beschermer voor het kind waaraan ze is gekoppeld. Wanneer Gemma onverwachts de zorg op zich moet nemen van haar achtjarige nichtje Cady (Violet McGraw, The Haunting of Hill House), is ze onzeker over hoe ze een goede ouder kan zijn voor haar. Omdat Gemma onder grote druk staat op haar werk, besluit ze haar M3GAN-prototype te koppelen aan Cady in een poging om beide problemen tegelijk op te lossen. Een beslissing die onvoorstelbare gevolgen zal krijgen.

M3GAN is geproduceerd door Jason Blum en James Wan en geregisseerd door de bekroonde filmmaker Gerard Johnstone (Housebound), naar een scenario van Akela Cooper (Malignant, The Nun 2) en gebaseerd op een treatment van Akela Cooper en James Wan.

De film kent rollen voor Allison Williams, Violet McGraw, Ronny Chieng, Brian Jordan Alvarez, Jen Van Epps, Lori Dungey en Stephane Garneau-Monten. Universal Pictures en Blumhouse presenteren een Atomic Monster-productie in samenwerking met Divide/Conquer. Uitvoerend producenten zijn Allison Williams, Mark Katchur, Ryan Turek, Michael Clear, Judson Scott, Adam Hendricks en Greg Gilreath.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...