Schmigadoon! seizoen 2 Schmicago vanaf 7 april op Apple TV Plus

De muziekserie Schmigadoon! van Apple TV Plus keert terug op 7 april en speelt zich af in de theatrale wereld van Schmicago.

Het eerste seizoen was een ode aan de musicals van Broadway’s Gouden Eeuw, en kreeg lovende kritieken en lof van het publiek.

In seizoen twee bevinden hoofdrolspelers Josh (Keegan-Michael Key) en Melissa (Cecily Strong) zich in een wereld van musicals uit de jaren ’60 en ’70 – met deuntjes geïnspireerd door onder meer Kander en Ebb. Het bevat nieuwe nummers van bedenker en uitvoerend producent Cinco Paul.

Schmicago

De serie is een parodie op iconische musicals uit de Gouden Eeuw. Schmigadoon! draait om een ​​stel dat op reis gaat om hun relatie nieuw leven in te blazen als ze per ongeluk een magische stad ontdekken die in een musical uit de jaren 40 leeft. Ze leren dan dat ze niet weg kunnen voordat ze ‘ware liefde’ hebben gevonden.

Naast Keegan-Michael Key en Cecily Strong zijn er in het tweede seizoen terugkerende rollen voor Ariana DeBose, Martin Short, Dove Cameron, Jaime Camil, Kristin Chenoweth, Alan Cumming, Ann Harada, Jane Krakowski en Aaron Tveit, met Tituss Burgess en Patrick Page als nieuwe castleden.

Van Broadway Video en Universal Television, Schmicago is gemaakt door Cinco Paul en Ken Daurio, waarbij Paul ook de showrunner is en alle originele nummers voor de serie heeft geschreven. Het is uitvoerend geproduceerd door Andrew Singer, Lorne Michaels en Barry Sonnenfeld, die ook de serie regisseert. Het wordt geproduceerd door Strong met Daurio als adviserend producent en schrijver.

Afbeelding via Apple TV Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...