Trailer voor serie Shrinking met Jason Segel & Harrison Ford

Apple TV+ heeft de officiële trailer uitgebracht voor Shrinking, het aanstaande komische drama, met Jason Segel en Harrison Ford. De serie is vanaf 27 januari beschikbaar voor streaming met de eerste twee afleveringen.

De video toont Jimmy terwijl hij worstelt met het verlies van zijn vrouw, waardoor hij instort tijdens zijn therapiesessies met cliënten. Dit resulteert er echter in dat hij een grote doorbraak heeft met hoe hij zijn klanten zal helpen. Het toont ook het personage van Ford, die Jimmy zal helpen zijn probleem onder ogen te zien.

Bekijk hieronder de Shrinking trailer.

Shrinking trailer

De serie volgt een rouwende therapeut (gespeeld door Segel) die de regels begint te overtreden en zijn cliënten precies vertelt wat hij denkt. Zijn training en ethiek negerend, merkt hij dat hij enorme, tumultueuze veranderingen aanbrengt in het leven van mensen … inclusief dat van hemzelf.

In de serie zijn er rollen voor Jason SegelHarrison Ford, Christa Miller, Jessica Williams, Michael Urie, Luke Tennie en Lukita Maxwell.

Shrinking wordt ook uitvoerend geproduceerd door Jeff Ingold en Liza Katzer. Het zal worden geproduceerd door Warner Bros. Television en Lawrence’s studio-gebaseerde Doozer Productions als onderdeel van Lawrence’s algemene deal met Warner Bros. TV.

Shrinking is vanaf 27 januari 2023 te zien op Apple TV Plus.

Afbeelding via Apple TV Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...