Reservation Dogs seizoen 2 vanaf 4 januari bij Disney Plus Nederland

Vanaf woensdag 4 januari 2023 is Reservation Dogs seizoen 2 te zien bij Disney Plus Nederland. Dit seizoen telt tien afleveringen en een derde seizoen is al aangekondigd. De coming-of-age comedy serie van Taika Waititi en Sterlin Harjo gaat over vier tieners die een vrachtwagen vol chips stelen in een poging geld in te zamelen voor hun dromen om naar Californië te gaan. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Reservation Dogs seizoen 2

Reservation Dogs seizoen 2

Reservation Dogs is een coming-of-age-komedie en volgt het verhaal van vier Indiaanse tieners op het platteland van Oklahoma die hun dagen doorbrengen met het plegen van misdaad… en het bestrijden ervan.

Na de dood van hun vriend proberen vier inheemse tieners aan het kleine reservaatgemeenschap van Oklahoma te ontsnappen. Elora Danan, de rustige Cheese, de grofgebekte Willie Jack en leider Bear Smallhill trachten geld op te brengen opdat ze naar het exotische Californië kunnen ontsnappen. Om dat voor elkaar te krijgen voeren ze kleine diefstallen uit, wat geen gemakkelijke taak blijkt met rivaliserende bendes.

Elora heeft Bear niets laten weten is vertrokken naar Californië samen met hun grootste vijand Jackie (Elva Guerra), de leider van een rivaliserende bende. Bear zoekt nu hij verlaten is door zijn beste vriend een vaderfiguur die hem leert hoe hij een goede man kan zijn, maar zijn keuzes zijn niet al te best. Willi denkt dat alles wat er in hun stad gebeurt komt omdat zij een vloek heeft uitgesproken over Jackie en ze wil dat nu terugdraaien. Cheese heeft besloten dat Californië niets voor hem is en hij keert weer terug naar zijn oma.

De serie heeft hoofdrollen voor D’Pharaoh Woon-A-Tai als Bear, Devery Jacobs als Elora Danan, Paulina Alexis als Willie Jack en Lane Factor als Cheese.

Reservation Dogs is uitvoerend geproduceerd door Taika Watiti en Sterlin Harjo. Het wordt ook geproduceerd door Garrett Basch via zijn Scott Rudin Productions-banner.

Het is de eerste serie met alle inheemse schrijvers en regisseurs, samen met een bijna volledig inheems Noord-Amerikaans cast- en productieteam. Het is ook de eerste serie die volledig in Oklahoma is opgenomen. De serie ging in première op Hulu onder FX op Hulu-branding op 9 augustus 2021. Het werd verlengd voor een tweede seizoen in 2021 en een derde seizoen in 2022.

Reservation Dogs seizoen 2 is vanaf 4 januari 2023 te zien bij Disney Plus Nederland.

Afbeelding via Disney Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

%d bloggers liken dit: