Waar is de serie Below Deck in Nederland te zien?

Waar is de serie Below Deck in Nederland te zien? In de realityserie Below Deck volgen we een groep werknemers die aan boord van een jacht stappen om daar een zomer te werken. In deze serie krijg je een kijkje achter de schermen op zo’n superdeluxe boot. Van deze populaire titel zijn in Amerika inmiddels al acht seizoenen verschenen – naast nog enkele spin-offs (Below Deck Mediterranean, Below Deck Sailing Yacht, Below Deck Down Under, Below Deck Adventure). Maar waar kun je in Nederland de seizoenen van Below Deck bekijken?Below Deck in Nederland

Below Deck is een Amerikaanse realityserie van Bravo die op 1 juli 2013 debuteerde. De reeks is ontwikkeld door Mark Cronin, Rebecca Taylor Henning & Doug Henning. Below Deck gaat over het leven van de bemanningsleden die tijdens het charterseizoen aan boord van een megajacht werken en verblijven. Het laat de bemanning zien terwijl ze omgaan met hun persoonlijke problemen en proberen hun professionele carrière te laten werken. Below Deck bestaat voor nu totaal uit 10 seizoenen.

Below Deck Mediterranean is een spin-off van Below Deck, die in première ging op 3 mei 2016. De reeks beschrijft het leven van de bemanningsleden die werken en verblijven aan boord van een 150’+ superjacht tijdens een charterseizoen in Griekenland (seizoen 1), Kroatië (seizoen 2), Italië (seizoen 3), Frankrijk (seizoen 4) en Spanje (seizoen 5). De cast bevat onder andere chef-kok Ben Robinson, die eerder in vier seizoenen van Below Deck verscheen.

In 2019 kondigde Bravo een nieuwe spin-off aan, Below Deck Sailing Yacht. De show volgt een bemanning die aan boord van het zeiljacht Parsifal III, vaart terwijl ze chartergasten in Griekenland verzorgen. De spin-off-serie ging op 3 februari 2020 in première.

In mei 2021 bestelde Peacock een nieuwe spin-off, Below Deck Down Under. De serie volgde de boven- en benedenverdieping van een superjacht in Australië. De serie ging in première op 17 maart 2022.

Op 12 mei 2022 kondigde Bravo de vernieuwing aan van Below Deck en Below Deck Mediterranean, en kondigde ook aan dat eind 2022 een nieuwe spin-off, getiteld Below Deck Adventure, in première zou gaan.

Waar kan ik Below Deck kijken?

Below Deck op FOX

Op zondag kijk je Below Deck op FOX Nederland. Vanaf 16:20 uur kun je drie afleveringen zien. Op dit moment is het zesde seizoen van de realityserie gaande. Vanaf vrijdag 3 februari om 19:05 uur start seizoen 9 op FOX.

Below Deck op Amazon Prime

Amazon Prime Video Nederland heeft eerder een functie aan haar streamingdienst toegevoegd, genaamd Amazon Prime Video Channels. Leden kunnen hierdoor abonneren op extra kanalen zoals Hayu. Reality on demand, zo noemt de nieuwe streamingdienst zichzelf. Hayu beschikt namelijk over 200 verschillende series die bijna allemaal in het straat realityshows vallen. Deze series bieden bij elkaar zo’n 6000 afleveringen. Binnen het aanbod vallen ook alle seizoenen van Below Deck, Below Deck Mediterranean en Below Deck Sailing Yacht.

Below Deck op SkyShowtime

Op dit moment is de hoofdreeks niet te zien op de streamer. Wel kun je bij SkyShowtime terecht voor de seizoenen van Deck Sailing Yacht & Mediterranean.

Below Deck op Netflix Nederland

Netflix haalde op 1 juni 2020 heel wat nieuwe realityseries in huis. Er waren 4 seizoenen van Below Deck te zien op de streamingdienst Netflix. Sinds april heeft de streamer de seizoenen echter weer verwijderd. Of de realityserie ooit weer terugkeert op Netflix is onbekend.

Afbeelding via NBC

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...