Ricky Stanicky vanaf maart 2024 op Prime Video te kijken

Ricky Stanicky is vanaf vrijdag 7 maart 2024 te zien bij Amazon Prime Video. Bekijk hieronder een trailer.

Wanneer drie jeugdvrienden een mislukte grap uithalen, verzinnen ze de denkbeeldige Ricky Stanicky om hen uit de problemen te helpen. Twintig jaar later gebruiken ze de niet-bestaande Ricky nog steeds als handige alibi voor hun wangedrag. Totdat hun partners argwanend worden en eisen Stanicky te ontmoeten, dus besluiten ze een uitgerangeerde acteur in te huren om hun denkbeeldige vriend tot leven te brengen.Ricky Stanicky

Wanneer drie beste vrienden een grap uithalen die verkeerd uitpakt, bedenken ze de denkbeeldige Ricky Stanicky om hen uit de problemen te halen. Twintig jaar later gebruikt het trio nog steeds de niet-bestaande Ricky als handig alibi voor hun onvolwassen gedrag. Maar wanneer hun echtgenoten en partners achterdochtig worden en eisen om eindelijk de legendarische mr. Stanicky te ontmoeten, besluit het schuldige trio een aangespoelde acteur en ordinaire imitator in te huren om hem tot leven te wekken.

De film uit 2024 is geregisseerd door Peter Farrelly op basis van een scenario door Jeff Bushell, Brian Jarvis, James Lee Freeman, Peter Farrelly, Pete Jones, Mike Cerrone. De film heeft rollen voor Zac Efron, Jermaine Fowler, Andrew Santino, Lex Scott Davis, Anja Savcic, Jeff Ross, William H. Macy en John Cena.

Ricky Stanicky wordt op 8 maart 2024 uitgebracht door Amazon MGM Studios via streamingdienst Prime Video.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...