Samson en Marie theater show in 2023 te zien in Nederland

Vanaf februari 2023 zijn Samson en Marie in Nederland in het theater te zien met de show Het Theaterspookje. Marie is de dochter van Gert Verhulst, de grote man achter Studio 100. Hij deelde 30 jaar lief en leed met Samson en gaf in 2019 het stokje over.

Tijdens deze show van Samson & Marie ontmoet Samson een lief theaterspookje waar hij een geheime vriendschap mee sluit. Van Leemhuyzen en Alberto hebben geen weet van deze vriendschap en zijn bang voor het spookje. Ze besluiten hem te vangen. Hopelijk loopt het goed af voor Samson zijn nieuwe vriendje!

Samson en Marie show in 2023

Vanaf februari 2023 zijn Samson & Marie in het theater te zien met de voorstelling Het Theaterspookje Tijdens deze nieuwe show ontmoet Samson een lief theaterspookje waar hij een geheime vriendschap mee sluit. Van Leemhuyzen en Alberto hebben geen idee van deze vriendschap en zijn bang voor het spookje. Ze besluiten hem te vangen. Hopelijk loopt het goed af voor Samson zijn nieuwe vriendje! Marie Verhulst: ‘Samson en ik zijn echt de allerbeste vriendjes. Sinds ik zijn nieuwe baasje ben, hebben wij al zo veel avonturen meegemaakt, maar wij hebben nog nooit met zijn tweeën een theatershow gehad. Ik ben benieuwd wat voor avonturen Samson en ik daar gaan beleven!’

De nieuwe voorstelling is vanaf eind februari 2023 te zien in Roosendaal en Rotterdam. Voor tickets & meer informatie kijk je op studio100.com

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...