SBS komt met nieuwe, dagelijkse realityshow De Bondgenoten

SBS is op zoek naar kandidaten voor hun gloednieuwe realityshow De Bondgenoten. Deze show staat in het teken van strijd, strategie, teamwork én manipulatie.

15 kandidaten delen een maand lang een luxe woning en voeren onderverdeeld in vijf trio’s opdrachten uit. Elk team heeft hetzelfde doel: na 30 dagen het pand verlaten met de hoofdprijs van 100.000 euro op zak.

De Bondgenoten op SBS

Na Big Brother, Utopia, Een Jaar Van Je Leven is het binnenkort tijd voor De Bondgenoten.

De serie start met vijftien deelnemers, die op een luxe locatie samenleven. Ze vormen zelf vijf trio’s, die gedurende één maand elkaars bondgenoten zijn. Het doel van elk team is simpel: samen spellen spelen en opdrachten uitvoeren, daar zoveel mogelijk punten mee scoren en als winnend team eindigen. En dan? Dan is het ieder voor zich en kunnen bondgenoten opeens vijanden worden! Want aan het eind van elke maand gaat er slechts één deelnemer uit het winnende team naar huis met het gegarandeerde bedrag van 100.000 euro…

De winnaar is trouwens niet de enige die aan het einde van de maand naar huis gaat. Ook van het slechtst presterende trio gaat één iemand naar huis. Met lege handen! Elke maand start met twee nieuwe deelnemers, een nieuwe samenstelling van de teams en een puntentelling die op nul staat. Nieuwe maand, nieuwe kansen … en wederom 100.000 euro op het spel. Wie vormt de ultieme alliantie?

De nieuwe dagelijkse realityshow De Bondgenoten is dit najaar te zien op SBS6. Aanmelden kan hier.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter