Trailer voor de film See You On Venus

Voltage Pictures en Vertical hebben de trailer vrijgegeven voor de film See You On Venus, de aankomende verfilming van Victoria Vinuesa’s coming-of-age roman. De video toont twee tieners Mia en Kyle, die op een eenmalige reis naar Spanje gaan om Mia’s biologische moeder te vinden. De film komt op 21 juli in de bioscoop. Wanneer de film in de Nederlandse bioscoop verschijnt is nog niet bekend.

Bekijk hieronder de See You On Venus trailer.

See You On Venus film trailer

De film volgt Mia en Kyle, twee Amerikaanse tieners die naar Spanje reizen op zoek naar Mia’s biologische moeder. Terwijl het paar een roadtrip maakt door de pittoreske steden van Andalusië en verliefd worden, ontdekken ze dat de belangrijkste vraag niet is wie je het leven heeft gegeven, maar wat je ermee besluit te doen.

See You on Venus is geregisseerd door de Spaanse filmmaker Joaquín Llamas op basis van een scenario geschreven door Vinuesa. De film heeft rollen voor Virginia Gardner (Marvel’s Runaways), Alex Aiono (Pretty Little Liars: Original Scene), Rob Estes, Isabel Serrano, Bernard Bullen, Alex Astor-Fabra en meer.

Naast de hoofdrol is Gardner ook uitvoerend producent, samen met Nicolas Chartier, Jonathan Deckter en Pia Patatian. Het wordt ook geproduceerd door Brian Pitt.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...