Seizoen 2 Million Dollar Island vanaf 16 april 2023 op SBS6

Zondag 16 april 2023 gaat het tweede seizoen van Million Dollar Island van start met een dubbele aflevering op SBS6. Dennis van der Geest gaat opnieuw samen met honderd kandidaten het eiland op: wie overleeft het daar een maand en gaat met een fortuin naar huis? In deze reeks is er wel een groot verschil; de ene helft van de kandidaten bestaat uit Nederlanders, de andere helft uit Vlamingen. Daarom sluit dit jaar de Belgische presentatrice Ingeborg Sergeant aan bij Dennis.

Million Dollar Island 2023

Million Dollar Island is terug met seizoen 2! Het survival programma, met Dennis van der Geest als host, draait om 100 vreemden die twee maanden moeten overleven op een onbewoond eiland en elk een polsbandje ter waarde van €10.000 hebben. Door verschillende spellen te spelen kunnen deelnemers polsbandjes winnen of verliezen, met als doel om kans te maken op de hoofdprijs van 1 miljoen euro! Zal de winnaar er dit keer met meer geld vandoor gaan dan in seizoen 1?

Het nieuwe seizoen van Million Dollar Island is een coproductie met het Vlaamse VTM, waardoor er ook 50 Belgen in de survivalshow te zien zullen zijn.

Vanaf zondag 16 april is de reeks te zien om 20:30 uur op SBS6. Million Dollar Island is een uur na de uitzending tevens te volgen op Prime Video!

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter