Das Boot seizoen 3 vanaf 5 mei op NPO

Das Boot seizoen 3 is vanaf 5 mei te zien op NPO Plus, waar de eerste twee seizoenen ook te zien zijn. De afleveringen kunnen ook weer wekelijks bekeken worden op NPO 2 en NPO Start.

Najaar 1942. De U-612, een nieuwe duikboot van de nazi’s, zal vanuit La Rochelle vertrekken voor zijn eerste missie. De claustrofobische omstandigheden en de oorlog vergen het uiterste van de 40-koppige bemanning.

Das Boot seizoen 3

Das Boot is een Duitse serie geproduceerd voor Sky One en een vervolg op de gelijknamige film uit 1981. Net als de film is de serie gebaseerd op de roman Das Boot uit 1973 van de Duitse auteur Lothar-Günther Buchheim, maar met aanvullingen uit Buchheims vervolg Die Festung uit 1995. De serie zal dienen als een vervolg op de film, en gaat verder waar deze eindigde.

De derde serie volgt de gespannen strijd van een jonge U-bootbemanning die deelneemt aan de Slag om de Atlantische Oceaan terwijl ze wordt opgejaagd door een geobsedeerde Royal Navy Commander in een spannend kat-en-muisspel. Ze worden op een gevaarlijke missie naar het zuidelijk halfrond gestuurd onder leiding van Robert Ehrenberg (Franz Dinda) die verlossing vindt en de familiebanden waarvan hij dacht dat hij ze voor altijd kwijt was. Het drama neemt ons voor het eerst mee naar het Noord-Duitse Kiel, de belangrijkste marinebasis van het Duitse Rijk, waarbij elk historisch gebaseerd onderdeel leidt tot een epische seriefinale.

De cast bestaat uit onder meer Vicky Krieps, Tom Wlaschiha, Thierry Frémont, Ray Stevenson, Franz Dinda, Rick Okon, Luise Wolfram.

Das Boot seizoen 3 is vanaf 5 mei te zien op NPO 2.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...