Serie A Gentleman in Moscow met Ewan McGregor vanaf april op SkyShowtime Nederland

De nieuwe serie A Gentleman in Moscow gaat op donderdag 18 april 2024 in première op SkyShowtime Nederland met de eerste drie episodes en daarna verschijnen er elke week nieuwe afleveringen. Bekijk hieronder alvast een trailer.A Gentleman in Moscow serie 

Graaf Alexander Ilyich Rostov ontdekt in de nasleep van de Russische Revolutie dat zijn vergulde verleden hem aan de verkeerde kant van de geschiedenis heeft geplaatst. Onmiddellijke executie blijft hem bespaard, maar Alexander wordt door een Sovjet-tribunaal verbannen naar een zolderkamer in het weelderige Hotel Metropol en met de dood bedreigd als hij ooit nog een stap buiten zet. Terwijl de jaren verstrijken en enkele van de meest tumultueuze decennia in de Russische geschiedenis zich buiten de deuren van het hotel ontvouwen, bieden Alexanders gereduceerde omstandigheden hem toegang tot een veel grotere wereld van emotionele ontdekking. Terwijl hij een nieuw leven opbouwt binnen de muren van het hotel, ontdekt hij de ware waarde van vriendschap, familie en liefde.

De hoofdrollen worden gespeeld door Ewan McGregor, Mary Elizabeth Winstead, Leah Harvey, Johnny Harris, Paul Ready, Alexa Goodall, John Heffernan, Lyès Salem, Fehinti Balogun, Björn Hlynur Haraldsson, Dee Ahluwalia, Anastasia Hille, Jason Forbes.

De reeks is een adaptatie van het gelijknamige boek van Amor Towles, dat door Ben Vanstone (All Creatures Great and Small) voor televisie werd bewerkt.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...