Trailer voor Netflix serie Jurassic World: Chaos Theory

Netflix heeft de eerste teaser trailer uitgebracht voor Jurassic World: Chaos Theory, de vervolgreeks op de populaire avonturenserie Camp Cretaceous van DreamWorks Animation, die ruim een ​​jaar geleden na vijf seizoenen werd beëindigd,

De video laat zien wat er zes jaar geleden met de overlevenden van de Nublar Six is ​​gebeurd. Het biedt Camp Cretaceous-fans een eerste blik op de volwassen versies van Darius Bowman en Ben Pincus, terwijl ze herenigen om andere leden van de Nublar Six te redden van de mensen die hen proberen op te sporen. De serie begint op 24 mei 2024 op Netflix.

Bekijk hieronder de teaser trailer van Jurassic World: Chaos Theory.

Jurassic World: Chaos Theory

Zes jaar na de gebeurtenissen in Camp Cretaceous worstelen leden van The Nublar Six om hun houvast buiten de eilanden te vinden, terwijl ze navigeren door een wereld die nu gevuld is met dinosaurussen en mensen die hen pijn willen doen. Herenigd in de nasleep van een tragedie, komt de groep samen om vervolgens op de vlucht te zijn en in een mondiaal avontuur te worden gekatapulteerd om een ​​samenzwering te ontrafelen die zowel de dinosaurus als de mensheid bedreigt en uiteindelijk de waarheid te ontdekken over wat er met een van hen is gebeurd.

Jurassic World: Chaos Theory is uitvoerend geproduceerd door showrunners Scott Kreamer en Aaron Hammersley. Op dit moment zijn Paul-Mikel Williams en Sean Giambrone de enige bevestigde castleden van het origineel, die hun respectievelijke rollen als Darius en Ben zullen hernemen. Uitvoerende producenten zijn Steven Spielberg, Colin Trevorrow en Frank Marshall, met Zesung Kang als toezichthoudende producer.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...