Serie Gannibal vanaf 28 december op Disney Plus

Vanaf 28 december 2023 is de serie Gannibal te zien op Disney Plus Nederland. Liefhebbers van horror en mysterie kunnen hun lol op met deze Japanse serie, waarin kannibalisme de rode draad is. Een donkere moderne horror die zich afspeelt in de landelijke delen van Japan. Een politieagent wordt Chuzai (woonpolitie) in het dorp Kyokamura met zijn vrouw en dochter nadat de vorige Chuzai vermist is geraakt. Langzaam ontrafelt hij de gruwelijke waarheid over kannibalisme dat nog steeds plaatsvindt in het dorp. Bekijk hieronder een trailer.

Gannibal disney plus

Gannibal op Disney Plus

Nadat politieagent Daigo Agawa een groot incident heeft veroorzaakt, neemt hij zijn vrouw Yuki en dochter Mashiro mee naar het afgelegen bergdorpje Kuge. Het lijkt de perfecte plek voor de familie om bij te komen van de beproeving, ondanks de mysterieuze verdwijning van een vorige officier die daar was geplaatst. Het dorp leeft van de bosbouw en de bewoners leven van cipressenhout. De leiding over deze hele operatie is de familie Goto, die het grootste deel van het dorp bezit. Op een dag wordt het lichaam van een oude vrouw op de berg gevonden. De familie Goto zegt dat ze is aangevallen door een beer, maar Daigo ziet een menselijke bijtvlek op de arm. Daigo begint te vermoeden dat er iets niet klopt met het dorp.

De hoofdrollen worden gespeeld door Yuya Yagira (HOKUSAI, Asakusa Kid), Show Kasamatsu (Tokyo Vice, Love You as the World Ends) en Riho Yoshioka (Haken Anime!, The Romance Manga Artist).

De serie Gannibal (#ガンニバル) is geproduceerd door onder andere Teruhisa Yamamoto, die in 2022 een Oscar won in de categorie Beste Internationale Film met Drive My Car (2021). Akihisa Yamamoto en Tatsuya Iwakura produceren de serie. Takamasa Oe schrijft het scenario. En het zal worden geregisseerd door Shinzo Katayama, die eerder Siblings of the Cape regisseerde.

Vanaf 28 december 2022 zijn de eerste twee afleveringen van Gannibal te zien op Disney Plus Nederland. Elke woensdag volgt een nieuwe aflevering.

Afbeelding via Disney Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...