Serie Gooische Vrouwen keert eind 2024 terug met nieuw seizoen

De hitserie Gooische Vrouwen keert eind 2024 terug op de televisie met een nieuw seizoen. Eerder onthulde actrice Beppie Melissen, die in de serie de rol van Greet en Tante Cor speelde, dat er gesprekken werden gevoerd. Talpa laat in een reactie aan nu.nl weten:

“In samenwerking met Videoland wordt er gewerkt aan een nieuw seizoen van de hitserie Gooische Vrouwen, naar een idee van Linda de Mol en geregisseerd door Will Koopman. Na het enorme succes van de tv-serie en twee bioscooprecords schitteren de vier populaire vriendinnen uit ‘t Gooi eind 2024 weer op het kleine scherm. Zodra er meer informatie te delen is, dan zullen we dat doen vanuit SBS6 en Videoland.”

Gooische Vrouwen gaat over vier vriendinnen uit Het Gooi en was van 2005 tot en met 2009 op televisie. Daarna volgden twee films, die allebei meer dan twee miljoen bezoekers trokken.  Meer informatie over de serie is er nog niet.Gooische Vrouwen nieuw seizoen

Gooische Vrouwen is een Nederlandse dramaserie over het wel en wee van vier vrouwen in Het Gooi. De serie, die zich afspeelt in Het Gooi, is ontwikkeld door Linda de Mol als een Nederlandse variant op de Amerikaanse series Desperate Housewives en Sex and the City.

De hoofdrollen werden gespeeld door Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Susan Visser, Annet Malherbe, Lies Visschedijk, Peter Paul Muller.

De eerste twee seizoenen werden uitgezonden op Talpa, daarna op RTL 4. Er zijn 42 afleveringen uitgezonden, verdeeld over vijf seizoenen. Op 23 oktober 2009 is in Nederland de laatste aflevering uitgezonden. De film Gooische Vrouwen ging op 8 maart 2011 in première. In 2012 krijgt de televisieserie een spin-off programma met de titel Villa Morero. Op 4 december 2014 ging Gooische Vrouwen 2 in première.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...