Black Mirror seizoen 7 aangekondigd

Er is onthuld dat seizoen 7 van Black Mirror in de maak is nadat seizoen 6 op Netflix verscheen en afgelopen juni recordkijkcijfers behaalde.

Variety maakte bekend dat seizoen 7 van Black Mirror later dit jaar in productie zal gaan. De site merkt op dat er op dit moment geen casting is bevestigd, en dat het aantal afleveringen en eventuele plotdetails ook nog niet bekend zijn. De maker van de serie, Charlie Brooker, zal waarschijnlijk terugkeren als uitvoerend producent naast Annabel Jones en Jessica Rhodes.

De serie is geschreven en gemaakt door Charlie Brooker. Seizoen 6 werd uitvoerend geproduceerd door Brooker en Annabel Jones via hun Broke & Bones-banner, samen met Jessica Rhoades en Bisha K. Ali.

Black Mirror seizoen 7

Black Mirror, gemaakt door Charlie Brooker, is een anthologiereeks die inspeelt op ons collectieve onbehagen met de moderne wereld, waarbij elke opzichzelfstaande aflevering een scherp, spannend verhaal is dat thema’s van hedendaagse techno-paranoia onderzoekt. Zonder het in twijfel te trekken, heeft technologie alle aspecten van ons leven getransformeerd; in elk huis; op elk bureau; in elke handpalm – een plasmascherm; een monitor; een smartphone – een reflectie van Black Mirror.

De anthologiereeks heeft al een aantal beroemde sterren in de hoofdrol gehad tijdens de eerste vijf seizoenen. Dit omvat Daniel Kaluuya, Hayley Atwell, Jon Hamm, Bryce Dallas Howard, Gugu Mbatha-Raw, Mackenzie Davis, Sarah Snook, Benedict Wong, Jesse Plemons, Andrea Riseborough, Joe Cole, Letitia Wright, Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Andrew Scott en Miley Cyrus.

In het zesde seizoen waren er gastrollen voor onder meer Salma Hayek Pinault, Ben Barnes, Rory Culkin, Himesh Patel, Michael Cera, Aaron Paul, Annie Murphy, Kate Mara, Josh Hartnett, Rob Delaney en Zazie Beetz.

Black Mirror won 8 Emmy Awards, waaronder drie voor Outstanding Television Movie voor de afleveringen San Junipero en USS Callister, evenals de interactieve film Bandersnatch.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...