Serie Great Expectations vanaf 28 juni op Disney Plus Nederland

De nieuwe FX serie Great Expectations, is vanaf 28 juni te zien op Disney Plus Nederland. De reeks is een bewerking van de klassieke roman van Charles Dickens. Het project is afkomstig van de maker van Peaky Blinders, Steven Knight, die samen met Tom Hardy als uitvoerend producent fungeert.

Oscar-winnaar Olivia Colman speelt Miss Havisham en Fionn Whitehead is te zien als Pip. Bekijk de Great Expectations trailer hieronder.

Great Expectations op Disney Plus Nederland

Great Expectations op Disney Plus Nederland 

Great Expectations is de dertiende en voorlaatste roman van Charles Dickens. Het is een coming-of-age-verhaal dat draait om de wees Pip, die zal worden gespeeld door Fionn Whitehead (Bandersnatch). Hij wordt vergezeld door Olivia Colman (The Crown) als Miss Havisham, Ashley Thomas (Top Boy) als Jaggers, Johnny Harris (A Christmas Carol) als Magwitch, Shalom Brune-Franklin (The Tourist) als Estella, Hayley Squires (I, Daniel Blake) als Sara, Owen McDonnell (Killing Eve) als Joe, Trystant Gale (Beast) als Compeyson en Matthew Berry (FX’s What We Do In the Shadows) als Mr. Pumblechuck.

De bewerking is een zesdelige miniserie, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Steven Knight. Het wordt ook uitvoerend geproduceerd door Tom Hardy (Mad Max: Fury Road, The Revenant) en Ridley Scott (Alien, Blade Runner).

Uitvoerende producenten zijn Marina Brackenbury en BBC’s Dean Baker, David W. Zucker, Kate Crowe en Mona Qureshi. De serie is een coproductie tussen FX Productions, BBC, Scott Free en Hardy Son & Baker.

Great Expectations is vanaf 28 juni 2023 te zien op Disney Plus Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...