Komt er een Manifest seizoen 5 op Netflix?

Komt er een Manifest seizoen 5 op Netflix? De laatste afleveringen van seizoen 4 zijn begin juni verschenen. Dit betekent ook meteen het einde voor de serie.

Toen NBC Manifest na drie seizoenen annuleerde, waren fans geschokt dat ze nooit zouden ontdekken wat er werkelijk met de passagiers van vlucht 828 was gebeurd. Gelukkig blies Netflix de serie nieuw leven in voor een vierde seizoen, waarvan het eerste deel op 4 november werd uitgebracht. Het laatste deel van het seizoen is inmiddels ook verschenen.

Toen Netflix de serie terugbracht nadat NBC deze had geannuleerd, was al bekend dat er slechts één seizoen zou verschijnen. Een vijfde seizoen komt er dus niet.

Manifest seizoen 5

In de nasleep van Angelina die een verwoestende vulkanische spleet ontketent, worden de passagiers streng gecontroleerd in een wereld die wordt gevoed door 828er-haat. Ze zijn niet langer vrij om hun eigen callings op te lossen zonder constant toezicht door de gewetenloze 828 Registry. Een mysterieus ongeval levert onheilspellende waarschuwingen op bijbelse schaal op die het levensonderhoud van alle passagiers verder in gevaar zullen brengen. Terwijl Michaela rouwt om het verlies van haar geliefde echtgenoot Zeke, moet ze samenwerken met haar oude vlam Jared om nieuwe methoden te vinden om Callings te onderzoeken.

In oktober 2018 bestelde NBC nog meer afleveringen voor het eerste seizoen en verlengde vervolgens de serie voor een tweede seizoen dat werd uitgezonden in 2020, en opnieuw voor een derde in 2021. In juni 2021 werd de serie na drie seizoenen door NBC geannuleerd. De serie werd kort voordat deze werd geannuleerd aan Netflix toegevoegd en stond meteen bovenaan de hitlijsten, waardoor Netflix werd overgehaald om Manifest te verlengen voor een vierde en laatste seizoen bestaande uit twintig afleveringen, waarvan deel één in première ging op 4 november 2022. Het vierde seizoen van Manifest is tevens het laatste seizoen en er zal dus geen seizoen 5 volgen.

Manifest is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Jeff Rake. Robert Zemeckis is uitvoerend producent voor zijn Compari Entertainment met Jack Rapke. Jackie Levine van Compari als co-uitvoerend produceren. Rake staat bekend om het schrijven / uitvoerende produceren van The Mysteries of Laura, het co-creëren van The $treet en Miss Match en het werken aan The Tomorrow People.

De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J. R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina, Parveen Kaur, Saanvi Bahl, Athena Karkanis, Luna Blaise, Jack Messina, Matt Long.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...