Serie PATTY, over het leven van Patty Brard, vanaf 18 februari te zien op Videoland

De serie PATTY, over het leven van Patty Brard, is vanaf 18 februari te zien op Videoland. De rol van Patty Brard wordt gespeeld door Holly Mae Brood en Eva van de Wijdeven. Bekijk hieronder de trailer voor de Patty Brard serie van Videoland.

De serie is een gedramatiseerde versie van het levensverhaal van Patty Brard, waarbij zowel haar carrière als privéleven centraal staan, waarbij onder meer haar doorbraak met de succesvolle meidengroep Luv’, haar faillissement en haar liefdesleven aan bod komen.Patty Brard serie op Videoland

PATTY vertelt het leven van de inmiddels 68-jarige televisiepersoonlijkheid in verschillende fases en leeftijden. Ook Dook van Dijck is te zien in de serie, hij speelt de rol van Gerard Joling. De vrouwen uit Brards meidengroep Luv’ worden gespeeld door Julia Lammerts (José) en Teunie de Brouwer (Marga).

De serie is geregisseerd door Will Koopman, bekend van onder meer Oogappels en Gooische Vrouwen. Koopman zegt over de Videoland Original:

“’PATTY’ gaat over vallen en opstaan. Ik wilde deze serie heel graag maken omdat deze vrouw een paar keer behoorlijk is gevallen, maar ook altijd weer is opgeklommen en zichzelf opnieuw heeft uitgevonden. Daar heb ik een enorme bewondering voor.” 

Brard liet eerder weten heel trots te zijn. Volgens haar gaat het om haar “volledige leven” dat in beeld wordt gebracht. “Geen stukjes, maar de volledige taart. De oude taart.”

Patty Brard serie cast

De cast van de Patty Brard serie bestaat uit namen als Holly Mae BroodEva van de Wijdeven, Vesper Wormer, Nadja Hüpscher, Bo Tarenskeen, Astrid van Eck, Zoé van Weert, Delila Goudriaan, Emma Buysse, Dewi Welschen, Teunie de Brouwer, Julia Lammerts, Reinout Scholten van Aschat, Teun Luijkx, Chris Peters, Lorenzo de Moor, Jim Bakkum, Mattijn Hartemink, Dook van Dijck, Pepijn Gunneweg, Rein Hofman, Josephine Arendsen.

Waar is de serie Patty te zien?

De dramaserie PATTY van Will Koopman over het roerige leven van Patty Brard is te zien vanaf 18 februari om 17:00 uur op Videoland. De eerste aflevering van de dramaserie is op diezelfde datum ook om  21:30 uur te zien bij RTL 4.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...