Serie The Other Black Girl vanaf 13 september op Disney Plus Nederland

De serie The Other Black Girl is vanaf 13 september 2023 te zien op Disney Plus Nederland. Bekijk hieronder een trailer.

Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Zakiya Dalila Harris, volgt de serie van 10 afleveringen Nella (Sinclair Daniel), een redactieassistent, die het beu is om de enige zwarte meid te zijn in haar bedrijf Wagner Books. Alles ziet er goed uit wanneer Hazel (Ashleigh Murray) wordt aangenomen, maar terwijl haar ster begint te rijzen, draait Nella naar buiten en ontdekt dat er iets sinisters aan de hand is in het bedrijf. En ook, is Hazel vriend of vijand?

The Other Black Girl

The Other Black Girl

Nella, een redactieassistente, is het zat om de enige zwarte meid in haar bedrijf te zijn, dus ze is opgewonden als Hazel wordt aangenomen. Maar als Hazels ster begint te rijzen, komt Nella in een stroomversnelling en ontdekt dat er iets sinisters aan de hand is in het bedrijf.

The Other Black Girl heeft rollen voor Sinclair Daniel, Ashleigh Murray, Brittany Adebumola, Hunter Parrish, Bellamy Young, Eric McCormack, Garcelle Beauvais.

Rashida Jones executive produceert samen met Adam Fishbach, Zakiya Dalila Harris, Jordan Reddout, Gus Hickey, Tara Duncan en Temple Hill’s Marty Bowen en Wyck Godfrey. Auteur Harris en Jones schreven samen de pilot. Jordan Reddout en Gus Hickey dienen ook als co-showrunners.

The Other Black Girl is vanaf 13 september 2023 te zien op Disney Plus Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...