Sister Act de musical in 2024 terug naar Nederland

MediaLane Theater brengt in 2024 Sister Act de musical terug naar Nederland. De productie zal te zien zijn van oktober 2024 tot en met mei 2025.

Inmiddels is er door MediaLane een auditie-oproep geplaatst, voor de gehele cast, inclusief hoofdrollen. Aanmelden kan tot maandag 3 april.

Sister Act vertelt het verhaal van disco diva Deloris van Cartier wiens leven een verrassende wending neemt als ze getuige is van een moord en voor haar veiligheid wordt ondergebracht in een klooster. Als ze zich ontfermt over het koor helpt ze haar zusters hun ware stem te vinden en vindt ze ook zichzelf.

De muziek van deze hartverwarmende musical is gecomponeerd door Tony – en Oscar winnaar Alan Menken.

Sister Act de musical in Nederland

Sister Act is een musical is gebaseerd op de gelijknamige film met Whoopi Goldberg. Samen met Joop van den Ende is Goldberg de producent van de musical die in tien landen te zien is geweest.

In Nederland was Sister Act eerder te zien van begin maart 2013 tot en met 10 augustus 2014 in het Circustheater in Scheveningen. De rol van Deloris werd destijds gespeeld door Carolina Dijkhuizen, Moeder Overste werd vertolkt door Simone Kleinsma. Verder waren er rollen voor Stanley Burlseon, Edwin Jonker, Christanne de Bruijn, Frans Mulder, Esmée van Kampen, Marloes van den Heuvel, April Darby, Suzanne de Heij, Marlon David Henry, Zjon Smaal en Frank van Hengel.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter.

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d