Special Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always vanaf 19 april op Netflix

Netflix heeft eindelijk de officiële trailer uitgebracht voor Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always, de aanstaande reüniespecial voor het 30-jarig jubileum van de serie. De video geeft kijkers een glimp van de reünie van de originele Mighty Morphin Power Rangers-cast, nadat ze opnieuw moeten samenwerken om te voorkomen dat Rita Repulsa grote schade aanricht nu ze een manier heeft gevonden om zichzelf weer tot leven te wekken. Het special zal op 19 april 2023 verschijnen op Netfli.

De reüniespecial van Netflix bevat de terugkeer van Steve Cardenas als Rocky DeSantos/Red Ranger, Walter Emanuel Jones als Zack Taylor/Black Ranger, David Yost als Billy Cranston/Blue Ranger en Catherine Sutherland als Katherine Hillard/Pink Ranger, met Barbara Goodson als de stem van Rita Repulsa. Ze zullen ook worden vergezeld door Charlie Kersh, die de dochter van Trini Kwan/Yellow Ranger zal spelen.

Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always

De Rangers komen oog in oog te staan ​​met een bekende dreiging uit het verleden. Te midden van een wereldwijde crisis worden ze opnieuw opgeroepen om de helden te zijn die de wereld nodig heeft. Geïnspireerd door de legendarische mantra uit de franchise ‘Once a Ranger, Always a Ranger’, herinnert Once & Always iedereen eraan dat wanneer je een Ranger wordt, je altijd deel uitmaakt van de Ranger-familie en altijd welkom bent.

De special bevat ook Barbara Goodson (stem van Rita Repulsa), Richard Horvitz (stem van Alpha 5) en nieuwe toevoeging Charlie Kersh als Minh, de dochter van de originele Yellow Ranger Trini. Trini werd gespeeld door Thuy Trang, die in 2001 op 27-jarige leeftijd stierf na betrokken te zijn geweest bij een auto-ongeluk. Het is niet bekend of er andere originele castleden bij betrokken zijn, of dat de special een eerbetoon zal zijn aan de originele Green Ranger/Tommy acteur Jason David Frank, die stierf op 49-jarige leeftijd door zelfmoord in 2022.

Power Rangers is een serie die sinds 28 augustus 1993 wordt uitgezonden. De serie werd van 1993 tot 2001 geproduceerd door Saban Entertainment, van 2002 tot 2009 door Disney en sinds 2010 weer door Saban Entertainment.

Het is gebaseerd op de Japanse Super Sentai-series. Echter, de serie is geen nasynchronisatie van Super Sentai, maar een compleet nieuwe productie met Amerikaanse acteurs in de hoofdrollen, afgewisseld met beeldmateriaal uit de Sentai-series. De serie stond gedurende de eerste drie seizoenen bekend als Mighty Morphin Power Rangers. Daarna kreeg de serie elk seizoen een andere naam, beginnend met Power Rangers: Zeo, en werd Power Rangers de algemene overkoepelende naam voor de gehele serie.

Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always gaat op 19 april 2023 in première op Neftflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...