Star Trek: Picard seizoen 2 vanaf 16 maart te zien bij Veronica

Star Trek: Picard seizoen 2 is vanaf 16 maart 2024 in Nederland te zien bij Veronica met een dubbele aflevering. Bekijk hieronder een trailer.Star Trek: Picard seizoen 2

Picard vertelt het volgende deel van het leven van Picard, dat plaatsvindt na Star Trek: Next Generation. Picard leidde een missie die de Romulanen van Romulus moest redden. Er vond echter een tragedie plaats, waardoor hij stopte bij Starfleet en zich terugtrok in zijn wijngaard. Nu voeren de Romulanen experimenten uit op mensen die een Borg zijn geweest. Een van die mensen is Dahj. Ze ontsnapt en komt in contact met Picard.

De serie kreeg vorig jaar ook een derde en laatste seizoen, dat eveneens al te zien is bij Amazon Prime Video.

De cast bestaat uit Patrick Stewart als Jean Luc Picard, Alison Pill als Agnes Jurati, Isa Briones als Soji Asha, Evan Evagora als Elnor, Raffi Musiker als Michelle Hurd. Daarnaast zijn er rollen voor Santiago Cabrera Rios, Jeri Ryan, Orla Brady, Brent Spiner, Whoopi Golberg, John De Lancie, LeVar Burton.

Star Trek: Picard is gemaakt door Akiva Goldsman, Michael Chabon, Kirsten Beyer en Alex Kurtzman voor de streamingdienst CBS All Access (later omgedoopt tot Paramount+). Het is de achtste Star Trek-serie en debuteerde in 2020 als onderdeel van Kurtzman’s uitgebreide Star Trek Universe.

Star Trek: Picard seizoen 2 is te zien vanaf 16 maart 2024 te zien bij Veronica. De drie seizoenen van Star Trek: Picard zijn nu te zien op Prime Video Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...