FBI: International seizoen 3 vanaf 10 maart te zien in Nederland bij Veronica

Vanaf 10 maart zie je elke zondag om 22.00 uur nieuwe afleveringen van FBI International seizoen 3. Tevens verschijnen er elke zondag afleveringen van FBI en FBI: Most Wanted bij Veronica.

 De serie volgt een team van speciale FBI-agenten die onderzoek doen naar misdaad en terrorisme in het buitenland. De FBI-franchise wordt geproduceerd door Dick Wolf (Law & Order), die tevens bekend is van de Chicago-franchise.FBI International seizoen 3 

FBI: Most Wanted richt zich op de Fugitive Task Force, die meedogenloos de beruchte criminelen op de Most Wanted-lijst van het Bureau opspoort en oppakt. De doorgewinterde agent Jess LaCroix houdt toezicht op zijn zeer bekwame team. Het fungeert als een mobiele undercover-eenheid die altijd in het veld is en degenen achtervolgt die het meest wanhopig zijn om gerechtigheid te ontlopen.

De cast bestaat uit namen als Luke Kleintank, Heida Reed, Carter Redwood, Vinessa Vidotto, Christiane Paul, Eva-Jane Willis, Christina Wolfe.

FBI: International is een  misdaadserie van de zender CBS. Het is de tweede spin-off van Dick Wolfs drama FBI en de derde serie in de FBI-franchise. FBI: International ging in première op 21 september 2021 en in oktober 2021 werd een volledig seizoen besteld. In mei 2022 verlengde CBS de serie voor een tweede en derde seizoen. Het tweede seizoen ging in première op 20 september 2022. Het derde seizoen gaat in première op 13 februari 2024.

FBI: International seizoen 3 is vanaf 10 maart 2024 om 22.00 uur te zien bij Veronica.

FBI franchise

De FBI-franchise (ook wel The FBIs genoemd) is een mediafranchise die bestaat uit drie televisieseries die momenteel worden uitgezonden op CBS. Het begon met de première van FBI in 2018 en is inmiddels uitgebreid met spin-offs FBI: Most Wanted en FBI: International. Dick Wolf creëerde FBI met Craig Turk en FBI: International met Derek Haas, terwijl FBI: Most Wanted werd gemaakt door René Balcer. Alle drie de series worden geproduceerd door Wolf Entertainment en behandelen verschillende aspecten van het Federal Bureau of Investigation (FBI).

Er zijn meerdere personages in meer dan één serie van de franchise verschenen via crossovers, en de franchise heeft ook twee crossover-evenementen gehad. De franchise is ook verbonden met de Chicago-franchise van NBC en Wolf Entertainment, en als gevolg daarvan met de Law & Order-franchise.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter