Superman & Lois serie stopt na seizoen 4

De populaire live-action DC-serie Superman & Lois loopt ten einde met het komende vierde en laatste seizoen. Brad Schwartz, president entertainment bij The CW, gaf commentaar op het einde van de serie. Schwartz zei:

“Over the last three seasons, Superman & Lois redefined both the superhero genre and family drama as Tyler, Elizabeth and the entire cast effortlessly portrayed these classic characters with new layers of depth and complexity that had never before been explored in the Superman universe. We are grateful for the years of hard work and graceful storytelling from the show’s writers, producers, actors and crew, as well as our terrific partners at Warner Bros. Television and Berlanti Productions. As Superman embarks on his final flight, the team is leaving us with an absolutely epic 10-episode must-watch-every-minute farewell to one of the most legendary CW families ever.”

Superman & Lois serie stopt

In de serie keert het stel terug naar Smallville om een ​​familiebedrijf in Kent af te handelen. Clark en Lois maken opnieuw kennis met Lana Lang, een lokale leningofficier die toevallig ook Clarks eerste liefde is. Ze ontmoeten ook haar echtgenoot en brandweercommandant Kyle Cushing. De volwassenen zijn niet de enigen die oude vriendschappen in Smallville herontdekken, aangezien de Kent zonen opnieuw kennis maken met de opstandige dochter van Lana en Kyle, Sarah. Er is nooit een saai moment in het leven van een superheld, vooral niet met de vader van Lois, generaal Samuel Lane, die op zoek is naar Superman om een ​​slechterik te verslaan of de dag in een oogwenk te redden. Ondertussen staat de terugkeer van Superman en Lois naar het idyllische Smallville op zijn kop als een mysterieuze vreemdeling hun leven binnenkomt.

Superman & Lois heeft rollen voor Tyler Hoechlin als Clark Kent/Superman, Elizabeth Tulloch als Lois Lane en Alexander Garfin als Jordan Kent. De serie bevat ook rollen voor Dylan Walsh als General Lane, Emmanuelle Chriqui als Lana Lang-Cushing, Erik Valdez als Kyle Cushing, Inde Navarette als Sarah Cushing en Wolé Parks als John Henry Irons.

De serie is gemaakt en geschreven door Todd Helbing, uitvoerend producent van The Flash. Het is uitvoerend geproduceerd door de maker van het DC TV-universum, Greg Berlanti, Sarah Schechter en Geoff Johns via hun banner van Berlanti Productions.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...