Trailer voor Godzilla Minus One

Een gloednieuwe trailer voor de komende Godzilla Minus One is nu uit, waarin een voorproefje wordt gegeven van de terugkeer van Godzilla in de eerste nieuwe Toho-film sinds 2016.

De nieuwste trailer laat meer zien van de chaos die zal plaatsvinden wanneer Godzilla arriveert, evenals een deel van het verhaal van de film, dat zich zal concentreren op het land dat worstelt na de Tweede Wereldoorlog terwijl ze proberen zich weer op te bouwen.

Bekijk hieronder de nieuwe Godzilla Minus One trailer.

Godzilla Minus One trailer

Het naoorlogse Japan bevindt zich op zijn dieptepunt wanneer een nieuwe crisis de kop opsteekt in de vorm van een gigantisch monster, gedoopt in de gruwelijke kracht van de atoombom.

Godzilla Minus One, de eerste nieuwe Toho Godzilla-film sinds Shin Godzilla uit 2016, is geschreven en geregisseerd door Takashi Yamazaki en bevat muziek van Naoki Sato. Met in de hoofdrollen Ryunosuke Kamiki, Minami Hamabe, Yuki Yamada, Munetaka Aoki, Hidetaka Yoshioka, Sakura Ando en Kuranosuke Sasaki.

Vanaf 1 december 2023 kunnen fans de film gaan kijken in de bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...