Surviving Summer seizoen 2 vanaf 15 september te zien op Netflix

Surviving Summer seizoen 2 is vanaf 15 september te zien op Netflix. Bekijk hieronder een trailer voor het nieuwe seizoen van de Australische tienerserie.

Surviving Summer seizoen 2

Summer Torres is een opstandige tiener die al haar hele leven in New York woont. Ze is een echt stadmeisje en komt eigenlijk zelden ergens anders. Deze zomer lijkt het haar ouders verstandig als ze wat meer van de wereld ziet. Ze sturen haar naar Shorehaven, dat ligt aan de Great Ocean Road in Victoria, Australie. Summer begint met tegenzin aan dit avontuur, maar draait bij als ze begint te ontdekken hoe bijzonder het stadje, de mensen en de oceaan zijn.

Een jaar geleden maakte Summer Torres de beste vrienden die ze ooit had gehad en de romantiek bloeide op met Ari Gibson. Geïnspireerd door die magische tijd in Shorehaven, heeft Summer voortdurend gesurft in de meedogenloze breaks rond Rockaway Beach, New York. Er heeft zich een nieuwe droom gevormd: terugkeren naar Shorehaven en carrièresurfer worden, net als haar Australische vrienden. Summers moeder, Margot, zegt eindelijk ja tegen een trip down under, maar deze keer komt ze haar onvoorspelbare dochter in de gaten houden.

Poppy, Bodhi en Marlon zijn blij dat Summer terug is, ook al zijn de gevoelens van Ari ingewikkelder. Maar niemand kan het geloven als Summer aankondigt dat ze deel wil uitmaken van het staatsteam en net als zij wil meedoen aan de Nationals. Hun mond valt weer open als Summer midden in de try-outs een finale crasht en scheurt. Ze is niet alleen goed, ze is een kanshebber. Het probleem is dat wanneer Summer op miraculeuze wijze het team maakt, ze ook een doodsvijand van de teamcaptain wordt: Ari’s nieuwe vriendin, Wren.

De hoofdrollen in Surviving Summer worden gespeeld door Sky Katz, Kai Lewins, Lilliana Bowrey, Savannah La Rain, Joao Marinho, Chris Alosio en Natalie Bond. Nieuwkomers in het nieuwe seizoen zijn Olympia Valance als Elo, Annabel Wolfe als Wren en Josh MacQueen als Baxter.

Het eerste seizoen van deze Australische tienerserie – gemaakt door Joanna Werner en Josh Mapleston – was vanaf 3 juni 2022 te zien op Netflix.

Surviving Summer seizoen 2 is vanaf 15 september te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...