Top Dog seizoen 2 vanaf 21 september op NPO

Top Dog seizoen 2 verschijnt later deze maand op de NPO. De zes nieuwe afleveringen zullen op donderdag 21 september allemaal op NPO Plus verschijnen en vanaf zaterdag 30 september wekelijks te zien zijn op NPO 3. Bekijk hieronder een trailer.

Top Dog is een Zweedse thrillerserie naar het gelijknamige boek van bestsellerauteur en advocaat Jens Lapidus, ook bekend van de reeds verfilmde Snabba Cash trilogie.

Top Dog seizoen 2

Emily Jansson (Josefin Asplund) is een ambitieuze advocate, Najdan ‘Teddy’ Maksumic (Alexej Manvelov) een ruige ex-gevangene die na 10 jaar cel zijn oude leven voorgoed achter zich wilt laten. Ze gaan allebei vanuit verschillende motieven op zoek naar de ontvoerde zoon van een steenrijke zakenman. Ze vormen een ongewoon duo, maar toch konden ze elkaar op geen beter moment treffen, wanneer blijkt dat ze in een gevaarlijke samenzwering zijn beland met verbanden tot Teddy’s verleden.

In dit spannende tweede seizoen volgen we opnieuw Teddy en Emily, elk gevangen in hun eigen cynische waarheid. Terwijl Emily haar comeback maakt in de zakenwereld, raakt Teddy betrokken bij een bloederige bende-oorlog. Zal Emily kiezen voor haar carrière of haar liefde voor Teddy?

De cast bestaat uit namen als Alexej Manvelov, Josefin Asplund, Gustav Lindh, Peter Viitanen, Mahmut Suvakci.

De serie is gebaseerd op de boeken van Jens Lapidus (Snabba Cash). Het is afkomstig van de producenten van The Bridge.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...