Tamar van den Dop maakt film Mag Ik Je Aanraken over acteren van seksscènes

Regisseur (Supernova, 2014), actrice (De Droom van de Jeugd, 2023) en scenarioschrijver Tamar van den Dop toont met Mag ik je aanraken hoe het is als acteur in Nederland om seksscènes te spelen. Tegen de achtergrond van het streven naar een meer inclusieve en gelijkwaardigere samenleving, onderzoekt ze samen met verschillende acteurs hoe de verbeelding van intimiteit in films de afgelopen decennia tot stand kwam.

Film over acteren van seksscènes

Diverse Nederlandse acteurs vertellen over hun ervaringen op de filmset. Wat ging er mis, wanneer ging het goed en hoe kijken we met de kennis van nu hierop terug? Een jonge generatie acteurs groeit op met de aanwezigheid van een intimiteitscoördinator op de set, werkt dat ook goed voor de oude garde? Wat is er nodig voor betere, mooiere en spannendere intieme scenes? Hoort ongemak er gewoon bij of hebben we onszelf dat wijsgemaakt? En wanneer gaat ongemak de grens over?

Met Alidtcha Binazon, Gijs Naber, Hanna van Vliet, Joes Brauers, Monic Hendrickx, Peter Faber, Gustav Borreman, Waldemar Torenstra, Jeroen Krabbé, Nora El Koussour, Hannah Hoekstra, Jeroen Spitzenberger, Minne Koole, Rifka Lodeizen, Lina Heijmans, Malou Gorter, Georgina Verbaan, Maria Kraakman en Emmanuel Ohene Boafo.

Mag ik je aanraken van Tamar van den Dop is op dinsdag 3 oktober om 22:40 te zien bij de NTR op NPO 2 (Het Uur van de Wolf).

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...