Trailer voor Fatal Seduction Volume 2

Fatal Seduction Volume 2 is vanaf 4 augustus te zien op Netflix. In zeven nieuwe afleveringen van het eerste seizoen krijgen we nog meer spanning én nog meer seks te zien. Bekijk hieronder een eerste trailer.

De erotische thriller over de gevolgen van een buitenechtelijk avontuur is een bewerking van de Mexicaanse serie Dark Desire. Toen deel 1 van Fatal Seduction begin juli 2023 verscheen, had het de ultieme cliffhanger doordat Netflix het seizoen opsplitste in twee delen.

Fatal Seduction Volume 2

In Fatal Seduction volgen we Nandi (Kgomotso Christopher) die samen met haar vriendin Brenda (Lunathi Mampofu) een weekend weg gaat. Terwijl haar echtgenoot Leonard (Thapelo Mokoena) thuis zit, ontmoet Nandi de jonge verleider Jacob (Prins Grootboom). Die wakkert bij Nandi passie aan en zorgt ervoor dat ze begint te twijfelen aan iedereen die dicht bij haar staat. Hun verboden liefde zorgt er ook voor dat geheimen uit het verleden aan de oppervlakte komen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Thapelo Mokoena, Kgomotso Christopher, Frances Sholto-Douglas, Rizelle Januk en Ngelekanyo Ramulondi. Andere rollen zijn er voor Prince Grootboom, Nat Ramabulana, Lunathi Mampofu.

De serie werd geschreven door onder meer Steven Pillemer, die eerder werkte aan The Brave Ones. Het drama over de verregaande gevolgen van een buitenechtelijk avontuur is een bewerking van de Mexicaanse thrillerserie Dark Desire.

Fatal Seduction Volume 1 is nu te bekijken op Netflix, Volume 2 volgt op vrijdag 4 augustus.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...