Teaser trailer voor Adam Sandler Netflix-film Spaceman

Netflix heeft de eerste teaser trailer uitgebracht voor Spaceman, het komende sciencefictiondrama met in de hoofdrol Adam Sandler als astronaut. De video biedt een eerste blik op het personage van Sandler terwijl hij door het bos op een mysterieuze planeet dwaalt. De film zal zijn debuut maken op 1 maart 2024. Bekijk de trailer hieronder.

Tijdens een interview met Tudum sprak regisseur Johan Renck over de onverwachte keuze voor hoofdrolspeler Sandler. Hij zei:

 “I really wanted to have a performance from him that had nothing to do with the Adam Sandler we all know. I don’t think people understand how [although] he may come across as funny and sweet and all that, he’s very intelligent, really smart, profound.”

Spaceman op Netflix

Zes maanden na een eenzame onderzoeksmissie naar de rand van het zonnestelsel realiseert astronaut Jakub (Sandler) zich dat het huwelijk dat hij achterliet misschien niet op hem wacht als hij terugkeert naar de aarde. Wanhopig om de zaken met zijn vrouw Lenka op te lossen, wordt hij geholpen door een mysterieus wezen uit het begin der tijden dat hij zich in de ingewanden van zijn schip verstopt. Hanuš werkt samen met Jakub om erachter te komen wat er mis is gegaan voordat het te laat is.

De film is gebaseerd op Jaroslav Kalfars roman Spaceman of Bohemia uit 2017 en is geregisseerd door Emmy-winnende filmmaker Johan Renck (Tsjernobyl) op basis van een scenario geschreven door Colby Day. Adam Sandler wordt vergezeld door Carey Mulligan, Kunal Nayyar, Lena Olin, met Isabella Rossellini en Paul Dano. Het wordt geproduceerd door Channing Tatum, Reid Carolin, Peter Kiernan en Michael Parets for Free Association, met Ben Ormand, Renck en Barry Bernardi als uitvoerende producenten.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...