Trailer voor Marvel Studios serie Echo

Disney heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Echo, waarin een voorproefje wordt gegeven van de serie die Marvel Studios belooft de meest intense show ooit te worden.

De nieuwe trailer benadrukt nogmaals de volwassen aard van de komende serie en toont enkele van de meer brute gevechten die in de show te vinden zijn. De trailer geeft ook een voorproefje van de langverwachte terugkeer van Dardevil, die in minstens een paar scènes van de serie lijkt te verschijnen.

De serie is bedacht door Marion Dayre, en verschijnt op de 9 januari op de streamingdienst Disney Plus.

Marvel serie Echo

Het streamingevenement met vijf afleveringen zet Maya Lopez (Alaqua Cox) in de spotlight terwijl ze wordt achtervolgd door het criminele imperium van Wilson Fisk (Vincent D’Onofrio). Als de reis haar thuisbrengt, moet ze de confrontatie aangaan met haar eigen familie en nalatenschap. Alle vijf afleveringen worden op 10 januari gestreamd. Dit is de eerste Marvel Studios serie waarin alle volledig afleveringen in één keer verschijnen.

In Echo zal Cox terugkeren in haar rol als Maya Lopez na haar debuut in Hawkeye van vorig jaar, waar werd onthuld dat Maya een lange geschiedenis had met Vincent D’Onofrio’s Kingpin. D’Onofrio wordt vergezeld door Charlie Cox als Matt Murdock/Daredevil, Zahn McClarnon (Fargo), Devery Jacobs (Reservation Dogs), Cody Lightning, Chaske Spencer, Tantoo Cardinal en Graham Greene.

In de Marvel-strips is Echo – de geadopteerde dochter van de Kingpin – een dove Indiaanse vrouw die het vermogen bezit om de bewegingen van anderen perfect te kopiëren en tegelijkertijd een zeer capabele krijgskunstenaar en acrobaat is.

Marion Dayre is de hoofdschrijver van de Hawkeye spin-off. In de schrijverskamer bevinden zich ook Bobby Wilson, Rebecca Roanhorse, Shoshannah Stern, Josh Feldman, Kaitlyn Jeffers, Steven Paul Judd, Jason Gavin, Ken Kristensen, Dara Resnik en Jessica Mecklenburg.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...