Prime Video deelt eerste trailer voor serie Expats met Nicole Kidman

Prime Video heeft de trailer onthuld voor Expats, de komende gelimiteerde serie van The Farewell-regisseur Lulu Wang, met Nicole Kidman in de hoofdrol. Het komende drama bestaat uit zes afleveringen en is gebaseerd op de internationaal bestverkochte roman The Expatriates van Janice Y. K. Lee. Het volgt drie vrouwen en hoe hun levens elkaar kruisen na een tragedie.

Expats gaan op 26 januari 2024 met twee afleveringen in première. Vanaf daar verschijnen er wekelijks nieuwe afleveringen tot aan de finale op 23 februari 2024. Bekijk de trailer hieronder.

Expats serie

Tegen de achtergrond van het levendige en tumultueuze Hongkong van 2014 concentreert Expats zich op drie Amerikaanse vrouwen: Margaret (Kidman), Hilary (Sarayu Blue) en Mercy (Ji-young Yoo) – wier levens elkaar kruisen na een plotselinge familietragedie. De serie stelt privileges in vraag en onderzoekt wat er gebeurt als de grens tussen slachtofferschap en schuld vervaagt.

Naast de Oscarwinnende Nicole Kidman, Sarayu Blue en Ji-young Yoo zijn er ook rollen voor Brian Tee (Chicago Med, Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows) en Jack Huston (House of Gucci, Fargo).

Lulu Wang fungeert als maker, regisseur en schrijver voor Expats. Wang produceert ook de serie samen met Daniele Melia voor Local Time. Nicole Kidman fungeert als uitvoerend producent voor de serie met Per Saari voor Blossom Films (Rabbit Hole, Nine Perfect Strangers), samen met de Australische scenarioschrijver Alice Bell (The Beautiful Lie, The Slap), de eerste schrijver die aan de serie deelnam.

Theresa Park voor Per Capita Productions (After Yang, Bones and All) en Stan Wlodkowski (The Old Guard) dienen ook als uitvoerende producenten. Vera Miao (Two Sentence Horror Stories), Gursimran Sandhu (Game of Thrones) en auteur Janice Y. K. Lee dienden als schrijvers.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...