Teaser trailer voor Netflix serie The Gentlemen van Guy Ritchie

Netflix heeft de teaser trailer vrijgegeven van de serie The Gentlemen, de komende spin-off van Guy Ritchie’s misdaadfilm uit 2020. Bekijk de trailer hieronder.

De video introduceert The White Lotus-ster Theo James als een Britse erfgenaam die ontdekt dat zijn familie betrokken is bij een van de grootste cannabisboerderijen van Europa. De teaser biedt ook een kijkje in enkele van de actievolle en gewelddadige sequenties van de spin-off. De première staat gepland voor maart 2024.

Netflix serie The Gentlemen

The Gentlemen serie is gemaakt, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Guy Ritchie, die ook de eerste twee afleveringen regisseerde. James wordt vergezeld door Ray Winstone, Kaya Scodelario, Daniel Ings, Joely Richardson, Vinnie Jones, Giancarlo Esposito, Chanel Cresswell, Michael Vu, Max Beesley, Jasmine Blackborow, Harry Goodwins, Dar Salim, Pearce Quigley, Ruby Sear en Peter Serafinowicz.

In de spin-off erft Eddie Horniman (James) onverwachts het omvangrijke landgoed van zijn vader – om vervolgens te ontdekken dat het deel uitmaakt van een clandestien cannabisimperium. Bovendien willen veel onsmakelijke figuren uit de Britse criminele onderwereld een deel van de operatie. Vastbesloten om zijn familie uit hun klauwen te bevrijden, probeert Eddie de gangsters hun eigen spel te laten spelen. Maar terwijl hij wordt meegezogen in de wereld van de criminaliteit, begint hij er de smaak voor te vinden.

De serie The Gentlemen is vanaf maart 2024 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...