Death and Other Details vanaf 5 maart op Disney Plus Nederland

De serie Death and Other Details is vanaf 5 maart 2024 te zien op Disney Plus Nederland. Bekijk de trailer hieronder. In het moord mysterie graven Rechercheur Rufus Cotesworth en protégé Imogene naar de waarheid in een rijke zeilboot in de Middellandse Zee, waar iedereen iets verbergt.

Death and Other Details op Disney Plus

Imogene Scott, een rusteloze jonge vrouw, ontdekt dat ze de hoofdverdachte wordt in een mysterie in een afgesloten kamer aan boord van een rijkelijk gerestaureerde cruiseschip. Elke verwende gast en uitgeput bemanningslid is een verdachte, waardoor Imogene gedwongen wordt samen te werken met een man die ze verafschuwt: Rufus Cotesworth, ’s werelds bekendste detective. Ze zullen elkaar nodig om de mysteries op te lossen die zich blijven opstapelen aan boord van de SS Varuna.

De hoofdrollen worden gespeeld door Mandy Patinkin, Violett Beane, Sophia Reid-Gantzert, Linda Emond, Jayne Atkinson, Lauren Patten, David Marshall Grant, Christian Svensson, Hugo Diego Garcia, Angela Zhou, Rahul Kohli, Annie Q. Riegel, Pardis Seremi, Sofia Rosinsky.

ABC Signature produceert de serie. Mike Weiss en Heidi Cole McAdams schreven en produceerden de serie, en fungeerden ook als showrunners. Marc Webb regisseerde de pilot en de uitvoerende productie samen met Mark Martin voor Black Lamb. David Petrarca is een extra uitvoerend producent.

 De serie ging in première in 16 januari 2024.

Death and Other Details is vanaf 5 maart 2024 te zien op Disney Plus Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...