Teaser trailer voor serie Monsieur Spade met Clive Owen

AMC Networks heeft de teaser trailer vrijgegeven van Monsieur Spade, het komende spionagedrama. In de hoofdrol zien we Golden Globe-winnaar Clive Owen als de titulaire detective die met pensioen gaat nadat er een brute misdaad heeft plaatsgevonden in de plaatselijke stad waar hij in Frankrijk verblijft. De miniserie zal begin 2024 debuteren op AMC en AMC+

Bekijk hieronder de Monsieur Spade teaser.

Monsieur Spade

Monsieur Spade wordt beschreven als een verfijnd misdaaddrama. Het is gemaakt, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Emmy-winnaars Scott Frank en Tom Fontana, gebaseerd op de beruchte hoofdpersoon uit de klassieke roman The Maltese Falcon uit 1930 van de Amerikaanse schrijver Dashiell Hammett. Owen wordt vergezeld door nieuwkomer Cara Bossom, Denis Ménochet, Louise Bourgoin, Chiara Mastroianni, Stanley Weber, Matthew Beard, Jonathan Zaccaï en Rebecca Root.

Het is het jaar 1963 en de legendarische rechercheur Sam Spade (Owen) geniet van zijn pensioen in Zuid-Frankrijk. In tegenstelling tot zijn dagen als privédetective in San Francisco, is het leven van Spade in Bozouls vredig en rustig. Maar de geruchten dat zijn oude tegenstander terugkeert, zal alles veranderen. Zes geliefde nonnen zijn op brute wijze vermoord in het plaatselijke klooster. Terwijl de stad treurt, komen geheimen aan het licht en worden nieuwe aanwijzingen ontdekt. Spade ontdekt dat de moorden op de een of andere manier verband houden met een mysterieus kind waarvan wordt aangenomen dat het over grote krachten beschikt.

Uitvoerende producenten zijn Owen, Barry Levinson, Teddy Schwarzman, Michael Heimler, Caroline Benjo, Barbara Letellier, Simon Arnal, Carole Scotta, Carlo Martinelli en David Helpern. Het wordt geproduceerd door Black Bear en Haut et Court TV.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...