Ted Lasso seizoen 3 teaser trailer

Apple TV+ heeft de eerste teaser trailer uitgebracht voor Ted Lasso seizoen 3, het komende seizoen van de veelgeprezen comedyserie. De serie keert op 15 maart 2023 terug op Apple TV+.

De teaser trailer van Ted Lasso seizoen 3 bevat een eerste blik op de terugkerende cast terwijl ze hun eigen ‘Believe’-borden maken, geïnspireerd op de populaire bevestiging van de titulaire voetbalcoach.

Ted Lasso seizoen 3

Ted Lasso volgt een gelijknamige personage dat van origine American Football coach is. Hij krijgt nu echter de taak om een Engels voetbalteam te coachen. Ondanks dat hij niets van de sport weet en onder enorme druk staat van zowel het management als de fans, slaagt Lasso er met zijn positieve houding en warme persoonlijkheid in zijn team het onmogelijke te laten bereiken.

In seizoen 3 wordt de pas gepromoveerde AFC Richmond belachelijk gemaakt omdat voorspellingen in de media hen wijdverbreid als laatste in de Premier League beschouwen en Nate (Nick Mohammed), nu geprezen als het ‘wonderkind’, voor Rupert (Anthony Head) is gaan werken bij West Ham United. In de nasleep van het omstreden vertrek van Nate uit Richmond treedt Roy Kent (Brett Goldstein) op als assistent-coach, naast Beard (Brendan Hunt). Ondertussen, terwijl Ted (Jason Sudeikis) te maken heeft met de druk op het werk, blijft hij worstelen met zijn eigen persoonlijke problemen thuis, Rebecca (Hannah Waddingham) is gefocust op het verslaan van Rupert en Keeley (Juno Temple) als de baas van haar eigen PR bureau. Het lijkt zowel op als buiten het veld uit elkaar te vallen, maar Team Lasso zal hoe dan ook zijn uiterste best doen.

Ted Lasso wordt geleid door Jason Sudeikis (Saturday Night Live), die schittert als de American football-coach die is ingehuurd om een ​​Brits voetbalteam te leiden ondanks dat hij geen ervaring heeft. Sudeikis portretteerde het personage voor het eerst in 2013 als onderdeel van de promotievideo’s van NBC Sports. Zijn Ted Lasso video’s waren sinds hun release al meer dan 10 miljoen keer bekeken.

Naast Jason Sudeikis zijn er rollen voor Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Phil Dunster, Brett Goldstein, Brendan Hunt, Nick Mohammed, Sarah Niles en Juno Temple.

Ted Lasso is ontwikkeld door Sudeikis, Bill Lawrence, Brendan Hunt en Joe Kelly. Uitvoerende producenten zijn Sudeikis, Lawrence, Jeff Ingold en Liza Katzer. Het is een productie van Warner Bros. Television en Universal Television.

Afbeelding via Apple TV+

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...