Mike Colter hoofdrol in Ship, het vervolg op de film Plane

Volgens Variety heeft Luke Cage-acteur Mike Colter officieel getekend voor de hoofdrol in de film Ship, het aankomende vervolg op de actiethriller Plane. Het project komt een paar dagen nadat de film in de bioscoop verscheen en wereldwijd ongeveer $43 miljoen verdiende. Het is nog steeds onduidelijk of Butler ook zijn rol als commerciële piloot Brodie Torrance zal hernemen, maar zijn productiebedrijf G-Base is verbonden om het vervolg te produceren.

In Ship zal Colter terugkeren als Louis Gaspare, die in de originele film werd geïntroduceerd als een moordenaar die Butler’s Brodie hielp de passagiers te redden van piraten. Het vervolg zal de verhaallijn van Gaspare voortzetten na zijn ontsnapping in de oerwouden van Jolo Island in de Filippijnen.

Ship wordt uitvoerend geproduceerd door regisseur Jean-François Richet. Het is afkomstig van MadRiver Pictures, Di Bonaventura Pictures en G-BASE Productions. De productie zal naar verwachting later dit jaar beginnen, terwijl de zoektocht naar potentiële schrijvers en regisseurs voortduurt.

Ship film 

Piloot Ray Torrance (Gerard Butler) heeft vaker in stormen gevlogen, maar wanneer hij in een zware storm terecht komt en zijn vliegtuig beschadigd raakt, is hij genoodzaakt om een spectaculaire noodlanding te maken op een eiland in de Filippijnen. Daar blijken Ray en zijn passagiers terecht te zijn gekomen in een oorlogsgebied dat wordt gedomineerd door meedogenloze militanten die het op het vliegtuig en zijn passagiers gemunt hebben. Terwijl de hele wereld op zoek is naar het verdwenen vliegtuig probeert Ray zijn passagiers in leven te houden tot er hulp arriveert.

Plane wordt geregisseerd door Jean-François Richet (Blood Father) op basis van een scenario door Charles Cumming en J.P. Davis.

De hoofdrollen worden gespeeld door Gerard Butler, Mike Colter, Daniella Pineda, Yoson An en Tony Goldwyn.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...