The 100 acteur Bob Morley is Special Guest bij Heroes Dutch Comic Con Summer Edition

Bob Morley, Bellamy Blake uit The 100, komt naar de HDCC Zomer Editie in juni! Bob is zeven jaar een van de hoofdrolspelers geweest in The CW’s The 100, waarvoor hij genomineerd was voor een TCA voor “Best TV Actor in a Sci-Fi/Fantasy Series”. Hij won ook de E! Alpha Male 2018 & 2017 Award, welke staat voor de populairste tv-acteur van dat moment. Haal jouw entree, photobooth of Meet & Greet ticket vanaf 24 februari om 20.00 uur.

Bob Morley op Heroes Dutch Comic Con

 

Bob Morley op Heroes Dutch Comic Con

Bob Morley is zeven jaar een van de hoofdrolspelers geweest in The CW’s The 100. Hij speelde daarnaast in de indie-film The White City, tegenover Thomas Dekker en Haley Bennet en kreeg een hoofdrol in de Australische speelfilm Blinder. Hij kreeg ook de hoofdrol als ‘Aidan’ in de Australische hitserie Neighbours toegewezen. Bovendien speelde hij ook in de Australische hit Road Kill en series als The Strip en Home and Away, wat hem een Logie-nominatie voor ‘Beste nieuwe acteur’ opleverde. Bob is momenteel te zien in de drama Love Me welke te zien is op HULU.

Heroes Dutch Comic Con Summer Edition

Het aftellen is begonnen. Op 24 & 25 juni 2023 is de eerste Heroes Dutch Comic Con Summer Edition! Altijd al wereldberoemde acteurs en Comic Artists willen ontmoeten of ben je fan van series, films, esports of cosplay? Heroes Dutch Comic Con heeft het allemaal, én meer! Bereid je voor op een geweldig weekend vol vermaak, bijzondere ontmoetingen, deel jouw passies met andere of maak nieuwe vrienden!

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...