The Batman Part II krijgt releasedatum

Matt ReevesThe Batman-trilogie is officieel in ontwikkeling, nu The Batman Part II een officiële aankondiging en releasedatum heeft gekregen van Warner Bros. DC bracht Batman vorig jaar opnieuw op het grote scherm met Robert Pattinson’s Bruce Wayne. Het vervolg The Batman 2 zal niet plaatsvinden op de hoofdtijdlijn van het DC Universum. Vandaag hebben we nieuwe details over het vervolg van Matt Reeves, waaronder de releasedatum van The Batman 2.

In een aankondiging door James Gunn, co-hoofd van DC Studios, werd bevestigd dat Robert Pattinson samen met Reeves zal terugkeren voor het vervolg en dat het officieel The Batman Part II zal heten. Tevens is de releasedatum bekendgemaakt, namelijk 3 oktober 2025.

 

The Batman Part II

Het is meer dan een oproep… Het is een waarschuwing. Twee jaar lang heeft Bruce Wayne (Robert Pattinson) de straten van Gotham City bewaakt als de Batman. Hij is een schrikbeeld voor criminelen geworden en heeft zo de duistere kant van de stad leren kennen. Met slechts een paar trouwe bondgenoten – Alfred Pennyworth (Andy Serkis) en inspecteur James Gordon (Jeffrey Wright) – in een stad waar corruptie hoogtij viert, staat de eenzame held voor de gewone burgers symbool voor wraak. Als een moordenaar het op sadistische wijze gemunt heeft op de elite van Gotham, leidt een spoor van cryptische aanwijzingen ‘World’s Greatest Detective’ naar de onderwereld, waar hij in contact komt met Selina Kyle/Catwoman (Zoë Kravitz), Oswald Cobblepot/de Penguin (Colin Farrell), Carmine Falcone (John Turturro) en Edward Nashton/de Riddler (Paul Dano). Als het bewijs duidelijkere vormen begint aan te nemen, komen de grootse plannen van zijn tegenstander aan het licht. Batman moet nieuwe samenwerkingen aangaan, de dader ontmaskeren en afrekenen met het machtsmisbruik en de corruptie waar Gotham City al zo lang onder lijdt.

Er is tot nu toe weinig bekend over de plot van The Batman Part II, behalve dat Robert Pattinson zal terugkeren als de titulaire Dark Knight. De eerste film plaagde de Joker en liet de Riddler levend achter in Arkham, dus een of beide iconische antagonisten zouden mogelijk kunnen terugkeren.

De eerste film, The Batman, had rollen voor Pattinson als Bruce Wayne/Batman, Zoë Kravitz als Selina Kyle/Catwoman, Paul Dano als The Riddler, Jeffrey Wright als James Gordon van de GCPD, John Turturro als Carmine Falcone, Peter Sarsgaard als Gotham D.A. Gil Colson, Andy Serkis als Alfred Pennyworth en Colin Ferrell als Oswald Cobblepot/Pinguïn.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...